Senaryo Bitmek Üzere...

Senaryo Bitmek Üzere...

Düğün Dernek 2 filminin çekimleri için SİVAS´a gelen ve şehrin tarihi dokusuna hayran olan Ödüllü Yapımcı ve Yönetmen BERNA TÜRKKAN, yeni bir film çekimini SİVAS´ta gerçekleştirecek.

 

DÜĞÜN DERNEK serisi devam ederken, SİVAS için sürpriz bir gelişme yaşandı. Düğün Dernek 2 çekimleri için şehre gelen ve kurduğu yakın dostluklar, tarihi doku ve insan sıcaklığından çok etkilenen Yapımcı ve Yönetmen Berna TÜRKKAN, Sivas adına önemli bir proje gerçekleştirecek.

Sivas´ı anlatımına ve tanıtımına önemli bir katkı sağlayacak olan bir komedi filmi hazırlığı içinde olduğunu belirten Yönetmen TÜRKKAN, senaryo biter bitmez çalışmalara başlayacağını belirtti.

Sivas´a geldiğinde tarihi yerleri gezen ve buraların dokusuna hayran kalan TÜRKKAN, insan unsuru ve komedi bütünlüğünü bu şehirde beyaz perdeye aktaracağını belirtti.

TÜRKKAN´ın kısa sürede şehirde dostluklarda kurduğu gözlemlenirken, gazeteci, yazar, ve şehrin önde gelen insanları ile bir bütünlük halinde önemli bir projeyi hayata geçirecek olması SİVAS için yeni kapıların açılması olarak değerlendiriliyor.

SİVAS´ın biran önce KALE ve civarını elden geçirerek doğal film platosuna dönüştürmesi gereğini belirten duyarlı pek çok insan, burasının sinema sektörü için bulunmaz bir yer olduğunu dile getiriyorlar.



Anahtar Kelimeler: Senaryo Bitmek Üzere