ŞENER´in Prensleri Ne Yapmak İstiyorlar?

ŞENER´in Prensleri Ne Yapmak İstiyorlar?

Sivas´ta görev yaptığı süre içerisinde bütün STK´ların beğenisini kazanan ve İMAM HATİP dostu olarak bilinen ve tanınan Milli Eğitim Müdürü Zekeriya ÇINAR´ın, Hilmi BİLGİN´in özel uğraşları sonucunda görevden alınması konuşulmaya devam ediyor.

 

Sivas´ta son 20 yılın en başarılı Milli Eğitim Müdürü olarak eğitimcilerce anımsanan İl Milli Eğitim Müdürü Zekeriya ÇINAR´ın, sır bir şekilde görevden alınmasının perde arkası aralanmaya başladı.

PARALEL Yapı okullarına, denetlemelerle aman vermeyen, İMAM HATİP açılması için yoğun gayret sarf eden İl Milli Eğitim Müdürü Zekeriya ÇINAR´ın, Milletvekili Hilmi BİLGİN tarafından uzun uğraşlar sonucu görevden alınması hayretle izleniyor.

Kangal yöresinde sevilmeyen ve BİLGİN yüzünden Kangal´da oyların MHP´ye gittiğini dile getiren Kangallı Ak Partililer, BİLGİN´in olası listeye girmesi durumunda 2 veya 3 puanlık bir kayıbın yaşanacağını dile getiriyorlar.

PARALEL YAPI okullaşmasının 4 tanesini engelleyen Zekeriya ÇINAR´ın, aniden apar topar görevden alınması Sivas Ak Parti Teşkilatını da zora soktu. Seçim arifesinde halka bunu anlatamayacaklarını dile getiren Ak Partililer, bunun sebebinin sadece ve sadece Abdüllatif ŞENER´in prenslerinden olan Hilmi BİLGİN ve Ahmet KUZU olduğu görüşlerini belirtiyorlar.

Ahmet KUZU ile ŞENER İlişkisi hala devam ederken, KUZU´nun da yine Hilmi BİLGİN ile çok yakın bir ikili olduğu biliniyor. Zamanın Başbakanı Recep Tayyip ERDOĞAN´ı Kent Meydanında ?eşekle protesto ederek hakaret eden? KUZU´ya, BİLGİN´in sahip çıktığı da herkes tarafından biliniyor.

Zamanında Abdüllatif ŞENER´in adayı olarak İl Başkanlığı yarışına giren BİLGİN´in, yine Türkiye Partisi Eski İl Başkanı Ahmet KUZU ile her ortamda aynı hareket etmesi ise şehir kamuoyunun dikkatlerinden kaçmıyor.

Sivas Ak Parti´yi yöneten Hilmi BİLGİN ve Merkez İlçe Başkanı Ahmet KUZU´nun, seçime partiyi nasıl hazırlayacakları ise tam bir muamma.



Sultanşehir
12.09.2015 23:04:42
Birilerinin bu durumu izah etmesi gerekiyor. Zekeriya ÇINAR görevden neden alındı, gerekçe nedir? Bu sorunun muhatapları siyasi iradedir.

Selim Murat
12.09.2015 23:29:06
Sendika maşallah suikast timi gibi çalışıyor. Ayak oyunları, ayak kaydırma derken insan ayakçı olur. Mehmet Akif İnan vakur sahibiydi. Şimdi onun mirasını yiyenlerin uğraştıkları işlere bak!!

Bilgin Kuzu Karakoç
12.09.2015 23:40:19
Şimdi Abdullatif Şener ne alaka? Kuzu Şener´i terk ederek ün kazanmıştır. Satmak mı deseydim! Bilgin dün Ülfet deydi bugün partide. Şener Sivas´a hizmet etmiş değerli bir devlet adamıdır. Diğerleri Hangi yatırımı Sivas´a getirdiler? Ülke siyasetine ne katkıları oldu? Şener ile bu isimlerin birlikte anılmasını kabul etmiyorum.Adam şahsiyeti uğruna Başbakan Yardımcılığını bıraktı. Doğru olduğuna inandığı işleri yaptı. İpin hem altında hem üstünde oynamadı.

osman nuri
13.09.2015 19:56:40
Seçim öncesi ak parti sivas il teşkilatı ve Hilmi Bilgin sendika başkanının gazına gelerek siyasi intihara kalkışmıştır.1 Kasımı bekliyoruz hep beraber....