Sergi Beğeni Topladı

Sergi Beğeni Topladı

SİVAS Cumhuriyet Üniversitesi Eğitim Fakültesi, Güzel Sanatlar Eğitim Bölümü, Resim-iş Ana Bilim Dalı Öğretim görevlisi Tamer BALIKÇI´nın 4. Sınıf öğrencileri tarafından yapılan resimlerin mezuniyet resim sergisi açıldı. Şehrin çok önemli düşünce ve sanat

 

Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Resim İş Bölümü güzel bir farkındalık ortaya koyarak sergi açtı.Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Kültür Merkezi Sanat Galerisinde düzenlenen programa öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı. Sergi davetlileri resimlerde emeği geçen öğrencilerden çalışmaları hakkında bilgi aldilar.

 Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitim Bölümü Resim Ana Bilim Dalı Öğretim Görevlisi Tamer Balıkçı, "Mezun olan öğrencilerimizin yapmış oldukları yağlı boya portre çalışmalarını sergiliyoruz. Yaklaşık 50 tablonun bulunduğu sergimizi bugün öğrencilerimizin ve halkımızın beğenisine sunduk. Sergide emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" açıklamasında bulunarak serginin açılışını gerçekleştirdi.

 Sergi bir birinden güzel eserlerle adeta ziyaretçileri büyüledi.

 Aynı zamanda Öğretim Görevlisi Tamer BALIKÇI, şehre dair önemli fikirler üreten biri olarak da biliniyor. Entelektüel donanımlı bir sanat ve şehir sevdalısı olan BALIKÇI´nın, SİVAS´ın dar kalıplarını kırması için yıllardır elinden geleni yapma gayreti içinde olması ise takdir ediliyor

 Tamer BALIKÇI Kimdir?

 SİVAS Şarkışla doğumlu olan Öğretim görevlisi Tamer BALIKÇI aynı zamanda;

 *Kültür Bakanlığına bağlı Gesam Üyesi 

* 2004 Kültür ve Turizm Bakanlığı Telif Hakları ve Sinema Genel Müdürlüğü Bandrol Uygulaması Denetim Komisyonu üyelerinden Sivas İli Temsilcisi seçilmiştir. 
* 2004 GESAM tarafından Sivas İl temsilcisi seçilmiştir.
* 2007 Sivas Kent Konseyi Eğitim Kültür ve Sanat Çalışma Grubu Üyesi 
* 2012 GESAM Genel Kurul Kararı ile ?Uluslar Arası İlişkiler Kurulu Üyesi? seçilmiştir. 

 

 

 

 

 

 

 



Anahtar Kelimeler: Sergi Beğeni Topladı