ŞİMDİ DE VEKİL Mİ ÇIKARACAKLAR?

ŞİMDİ DE VEKİL Mİ ÇIKARACAKLAR?

STHM ÖZEL HABER

Haydi Ya Allah! Gozel Ağlar gözünü vekilliğe dikti. Sivas belediye başkanlığı seçiminde kazanan Adem Uzun un belediye başkanı seçilmesi Elbeylileri hareketlendirdi. Nisan ayında kongreye gideceği söylenen derneğin başkanlığı için mevcut başkanın dışında aday olup olmayacağı merak edile dursun. 

Elbeylilerin yeni donemde yapılanmaya gidecekleri ve bir sonraki seçimde de Elbeyli yöresinden en az iki vekil çıkarmayı düşündükleri konuşuluyor. Sami Aydın in belediye seçiminde Elbeylileri motive ettigi gibi vekillik içinde edeceği, ahilik misyonunu tam yerine getirmek için bütün enerjisini harcayacağından şüphe duymayan elbeylilerin akíl heyetinde yer alan Hacı Cetindag,İsmet Ülker,Mustafa Hardal, Erdal Karaca ve  Yüksel Kurt gibi isimlerinde vekillik almak için şimdiden stratejilere başladıkları konuşuluyor.

Bu duruma en çok Adem uzun un hayiflanacagi da iddialar arasında. Öğretmen olan Uzun un. Keşke belediye başkanlığı yerine vekilliğe hazırlansaydim daha iyi olurdu gibi bir tereddüt yaşayacağını da tahmin ediyorlar. 

Çok kısa zamanda siyaset sahnesinde yükselişe geçen Uzun un vekillik için rakiplerinin başkanlıktan daha çok olacağı için ise boşver baskanligi aldık yeterli diyeceği de iddialar arasinda.



Anahtar Kelimeler: ŞİMDİ VEKİL ÇIKARACAKLAR?