Sıra Belediye Başkanı Adayında!

Sıra Belediye Başkanı Adayında!

SİVAS´ta değişim devam ediyor. Halkın teveccühünü kazanmış, DEVLETİ layıkıyla temsil eden bir VALİ´nin şehirde var olması akabinde, dinamik, heyecanlı, hayalleri olan bir İL BAŞKANI´nın da atanması şehri coşturdu. Şimdi gözler, şaibeye bulaşmamış, halk ta

SPHM ÖZEL HABER

SİVAS´ta değişim başladı. Vali GÜL´ün şehre atanması akabinde, DEVLETİN müşfik eli vatandaştan hiç eksik olmazken, İKTİDAR PARTİSİNİN ise teşkilat ve belediye anlamlı iyi bir sınav vermeyerek merkezde 20 puana yakın oy kaybettiği biliniyor.

Hakan AKSU´nun İL BAŞKANI olarak görevlendirilmesi şehirde coşku ile karşılanırken, AK PARTİ´ye yuvalanmış, gerçek AK PARTİLİLER tarafından ?içimizdeki AKP´liler? diye tabir edilen ekibin de AKSU´nun göreve gelmesi ile tasfiye edileceği biliniyor.

AKSU´nun ?imar yolsuzlukları, çıkar ekipleri, mülakat avcıları, liyakatsizlar, eşini müdürlüklerde korumak için partiye yuvalanmış beceriden yoksunlar, oy kaybına neden olan başarısızlara? aman vermeyeceği ve CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN´ın halkın gönlüne dokunan  bir İL BAŞKANI olacağı vurgulanıyor.

Şimdi ise gözler BELEDİYE BAŞKANI´nın kim olacağında. Müteaitlik ilişkisi olmayan,Devlet itibarını yükseltecek, bütün vatandaşlara eşit davranacak, İMAR işlerinde yakın akraba ve arkadaşlarına kıyak çekmeyecek, halkın gönlüne dokunan, kibirli olmayan, CUMHURBAŞKANI ve DEVLETİ hakkıyla temsil edecek bir BELEDİYE BAŞKANININ belirlenmesi durumunda kaybedilen oyların yeniden alınacağı belirtiliyor.

MART seçimlerine az bir zaman kala, HAKAN AKSU´nun İL BAŞKANLIĞINDA değişimin devam edeceği ve özellikle yerel seçimde AK PARTİ´nin iyi bir isimle oy patlaması yapacağı öngörülüyor.



sinan korkmaz
4.08.2018 12:00:32
güçlü belediye başkanı derken maddi anlamdamı haberi pek anlamadım mesela sami aydın ve doğan ürgüp belediye başkanlıkları zamanında maddi açıdan bayağı güçlendiler hesabını nasıl vereceklerse

şaban aydın
5.08.2018 15:59:48
GÜÇLÜ BELEDİYE BAŞKANI BURHANETTİN KURU. SENİNLEYİZ BURHANETTİN BAŞKAN.

Nejat
19.08.2018 13:34:34
"Hakan AKKAŞ"