Tarih: 17.10.2021 21:24

Sıra TÜRK Yönetmenlerde

Facebook Twitter Linked-in

SPHM ÖZEL HABER 

İnanç dünyamızda önemli bir yer tutan ÇAĞRI filmi, milyonlarca izleyiciye ulaşmış ve alanında tek ve özel bir yeri olan film olarak tarihe geçmişti.

Hz.Peygamber´in hayatını usta bir şekilde beyaz perdeye aktaran ÇAĞRI FİLMİ, nice insanın da doğru yola ulaşmasına vesile olmuştu.

İRANLI Yönetmen ve yapımcı Mecid Mecidi´nin geçtiğimiz yillarda sinema dünyasına kazandırdığı "MUHAMMED" filmi ise İslam Dünyası´ndan bazı eleştiriler almakla birlikte vizyona giren bir yapım olarak yerini aldı.

Arapların ve İRANLILAR´ın Hz. Peygamberin hayatını anlatmalarından sonra şimdi de bir TÜRK YAPIMCI VE YÖNETMEN gözüyle, Hz. Peygamberin hayatının çekilmesi bekleniyor.

Anadolu´nun saf, temiz, naif yüreği ile Hz. Peygamber´in nasıl algılandığının artık beyaz perdeye aktarılmasının zamanının geldiğini ifade eden duyarlı pek çok sanat insanı,senaristlerin yavaş yavaş bu özel konuya eğilmeleri gerektiğini dile getiriyorlar.

Türk gözüyle özenle çekilecek olan Hz. Peygamber filminin "ÇAĞRI ve Hz. MUHAMMED" filmlerinden geri kalmayacağı görüşleri dile getiriliyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —