Sıra Bu Ucubede

Sıra Bu Ucubede

Sivas’ın muhteşem eserlerinden biri olan Valilik binasının etrafı temizleniyor. Adliye Binasının yıkılması memnuniyetle karşılanırken, vakit kaybetmeden Nüfus Müdürlüğü binasının da yıkılarak büyük meydana giden adımlara bir yenisinin daha eklenmesi

Sivas’ın muhteşem eserlerinden biri olan Valilik binasının etrafı temizleniyor. Adliye Binasının yıkılması memnuniyetle karşılanırken, vakit kaybetmeden Nüfus Müdürlüğü binasının da yıkılarak büyük meydana giden adımlara bir yenisinin daha eklenmesi gerekiyor...

 Sivas Belediye Başkanı Sami AYDIN’ın hemen hemen ilk icraatı olan Eski Adliye Binasının yıkımı tamamlandı. Eski adliye binasının yıkımı Sivas’ta büyük bir beğeni topladı. Döküntü haldeki bu eski binanın yıkılması sonrasında, şimdi gözler yine eski olan Nüfus Binasına çevrildi. Valilik gibi bir taş eserin ardında bir ucube gibi duran bu eski iki binanın yıkılması gereği gündem olmuş ve adliye binasının yıkılması ile ilk adım tamamlanmıştı.

Şimdi gözler Eski Nüfus Binasının yıkılmasında. Adliye binasının yıkılmasında ivedi duran yöneticilerin Nüfus binasının yıkılmasında da ivedi durmaları bekleniyor.

Özellikle şehre geldiği günden beri olumlu çalışmalara imza atan Vali Alim BARUT’un bir düşünce sistemi geliştirerek biran önce Nüfus Müdürlüğünü oradan taşıyıp, binanın yıkımını hızlandırması bekleniyor.

Nüfus Müdürlüğünün de yıkılması sonrasında şehre çok önemli bir açık alan kazandırılacağı belirtilirken, altına oto park üstüne ise yeşil alan yapılarak ana meydanın bu vesileyle besleneceği dile getiriliyor.

Eski Adliye binasının yıkılması sonrasında, Nufus Müdürlüğüne ait binanın orada daha bir sırıttığı belirtilirken, bir an önce bu ucubenin de kaldırılarak meydana dâhili noktasında çalışmalar yapılması bekleniyor.