Tarih: 31.12.2017 16:49

Sivas 2017 Panorama

Facebook Twitter Linked-in

Cemal KARACA (Vakıflar Müdürü)

Cumhurbaşkanı´nın SİVAS ziyaretinde Ulu Cami çevresinin kamulaştırılması için Cumhurbaşkanı´ndan ödenek alması olumlu bulundu. 2017´yi güzel tamamladı?

 Hasan Karaman

Başkan Yardımcısı. Başkanın yanında ve yöresinde yer aldı. Belediyeye herhangi bir proje bazlı desteğinin olup olmadığı bilinmiyor.

 Salim KILIÇ (Gençlik Spor Müdürü)

Uzun yıllardır aynı görevde. Her hükümet ve siyasi ile bir yolunu bulup kontak kurması ile tanınıyor. 2018 yılında artık emekli olup bir kenara çekilip yeni neslin başarılı isimlerine yol vermesi bekleniyor. Emekli olmaması durumunda, Sivas sevdası ve kaygısı çeken bir siyasi tarafından görevden alınarak, yerine, yeni jenerasyondan başka isimlerin getirilmesi arzulanıyor.

 Ahmet ÖZAYDIN

Başkan Yardımcııs. Her dernekte ya yönetici, ya, üye ya şu ya bu?Esprili bir insan. Renkli giyinmeyi seviyor lakin kravat seçiminde başarı gösteremiyor. Saatlerce telefonla konuşması ile tanınıyor. Oyun oynamayı çok seviyor. Kapı gıcırdasa mendili kapıp sahneye çıkıyor. En son İstanbul´da Sivas günlerinde mendili alıp başa geçti. Sivas Halayı oyunu çökmelerinde az biraz zorlandığı lakin bunun sorumlusunun da ETLİ PİDE ve SİVAS KÖFTESİ olduğu sanılıyor.

2018 yılında DİLBER AY ile ?tavukları pişirmişem? düeti yapması arzulanıyor. Bu bahar ile emekli olup, köyüne yerleşip çevreyi ağaçlandıracağı ve hatıralarını kaleme alarak kitaplaştırma ihtimali konuşuluyor.

 Şaban KAYA

Başkan AYDIN´ın sır katibi. ÖZBELSAN DA başkan vekili. Bu işin uzmanı onlarca insan varken ÖZBELSAN´ın ona emanet edilmesi şehir tarafından sorgulanıyor. Donanımlı, üniversite mezunu, teknik kabiliyeti yüksek isimler kenarda tutulurken KAYA Özbelsan da sorumlu. 2018 yılında da bu hazin gerçeğin değişmeyeceği biliniyor.

 Kadir PÜRLÜ

Kültür Müdürü hem de yıllardır. Valiler, hükümetler, dünya değişmesine rağmen o değişmedi.  65 yaşına kadar Kültür Müdürü koltuğunu bırakmayacağı sanılıyor.Hatta yaşını küçültüp bir 5 yaş daha o koltuğu bırakmama durumunun kuvvetle muhtemel olmasından korkuluyor. Olası emekli olması durumunda bir gurup arkadaşı ile ŞARKIŞLA dağlarında ?DADALOĞLU´? nun mezarını araması bekleniyor.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —