Sivas 2017 Panorama

Sivas 2017 Panorama

Sivas 2017 Panorama

 SPHM ÖZEL HABER

Halil İbrahim KARADEMİR

Ak Parti´nin en güçlü isimlerinden Numan KURTULMUŞ ile yakın ünsiyeti var.Sivas Belediye Başkanlığı için ismi son zamanlarda sıklıkla geçmeye başladı. Doğan ÜRGÜP ve Sami AYDIN kadrolarından bıkan SİVASLILAR, Halil İbrahim KARADEMİR´in yeni bir ekip ve vizyonla, Belediyeyi omuzlanabileceğini dile getiriyorlar.

Ali AKYILDIZ

Milletvekili. İlk başta iyi ataklar yapmasına rağmen son bir yıl adeta sessizliğe gömüldü. Ufak tefek açıklamalardan öteye gidemedi. Kamuoyunda popülaritesi diplere doğru inmeye devam ediyor.

Nevzat YANMAZ

Belediye Başkanlığı için ismi geçenlerden biri. Olası Belediye Başkanlığı adaylığı düşüncesini saklı tutmakla birlikte, bahara doğru ortaya çıkmasının kuvvetle muhtemel olduğu biliniyor. 2018 yılı şehre ve kendisine sürprizler sunarsa kimsenin şaşmaması lazım.

Selami UZUN

Eski Vekil. Suşehri yöresinde etkin bir isim. Dar bölge vekillik sistemi gelmesi halinde bunu düşündüğü biliniyor. Lakin SİVAS BELEDİYESİ için CUMHURBAŞKANI´nın Selami UZUN´u şehre gönderme ihtimalinin de var olduğu siyasi kulislerde dillendiriliyor.

Selim DURSUN

Mevcut vekillerden biri. 2017 yılını pek dolu geçiremedi. Sivaslılar ondan çok şey beklediler lakin boşa çıktı. TÜDEMSAŞ, HIZLI TREN VE Sivas Demir ÇELİK hakkında bitirici çalışmalar ortaya koyamadı. Bir daha ki döneme aday olmayıp olsa dahi başka ili tercih etmesi bekleniyor



Anahtar Kelimeler: Sivas 2017 Panorama