Sivas 2017 Panorama

Sivas 2017 Panorama

Sivas 2017 Panorama

SPHM ÖZEL HABER

Ercihan ALTINKAYA

Şarkışla Ak Parti İlçe Başkanlığı yaptı. Vekillik için aday oldu lakin listeye giremedi. Şuan Ankara´da. Sivas ile ilgili bir gayreti ve düşüncesinin hali hazırda olmadığı kamuoyunda dillendiriliyor. SİVASLILAR´ın sorunlarına sırtını çevirdiği için şehirde eleştiriliyor.

Üst makamlara gelme yönünde gösterdiği büyük çabası hoş karşılanmıyor. Sivas etli pidesi ve köftesine hayran biri. Siyasi hiçbir ikbali söz konusu olmayan ALTINKAYA´nın bu şekilde yoluna devam edeceği öngörülüyor.

 Hakan YEKBAŞ

Göreve gelir gelmez Rektör YILDIZ´ı yanlış yönlendirenlerin en başında biri. Görevi devralınca hemen SİVAS POSTASI´na dava açtı. Türkçe Öğretmenliği yaptığı yıllarda nasıl biri olduğu SİVAS POSTASI tarafından aydınlatılması kamuoyu tarafından isteniyor.

 Hüseyin YILMAZ

Suşehrinden. İlahiyatçı?Rektör yardımcı oldu. Vekillik için uğraştı. Rektörlük için uğraştı. Faruk KOCACIK´a aday olmayacağım dedi karşısına aday olarak çıktı. Kalbi ara ara teklemesine rağmen, siyaset ikbali aşkı daha derin basmaya devam etti. Bir ara SİVAS POSTASI´nı telefonla arayıp tehdit etme zavallılığını gösterse de kale alınmadı.

 Ali TAŞKIN

Felsefeye yatkın biri. Rektör adayı olsa da sonuca ulaşamadı. Halim selim biri olduğu söyleniyor. Yeni rektörlük binasındaki lüks rektör yardımcıları odası içine sinmedi. Gece gündüz evde ?Rabbim bu şatafat doğru değil?diye gözyaşları döktüğü iddia edilmekte. İbrahim ETEM´in hayatını analiz edip, felsefi olarak yorumlaması bekleniyor.

 Ve... SİVAS POSTASI
2017 yılında da Türkiye´nin en dikkat çeken yerel gazetesi oldu. Ne kadar anormal insan varsa bir mıknatıs gibi kendisine çekti.
 Yazarlarının her birinin görüşü diğerinden yüzde yüz farklı olan özgür bir gazete olarak kayıtlara geçti.
Ne kadar yolsuzluk, haksızlık ve usulsüzlük  varsa kamu yararına korkusuzca dile getirdi.
Tavizsiz yayın politikası yanı sıra KÜLTÜREL konulara da özel önem verdi.
?HİÇ VAR OLMAYACAK BİR DÜNYA? düşünü daha yıllar yılı aramaya devam edecek. 


Anahtar Kelimeler: Sivas 2017 Panorama