Tarih: 31.12.2017 17:04

Sivas 2017 Panorama

Facebook Twitter Linked-in

Temel Karamollaoğlu

Sadet Partisi Genel Başkanı. Milli Nizam Partisi, Milli Selamet Partisi, Refah Partisi geleneğinden gelen bir siyasi isim.

Erbakan HOCA´nın en yakın arkadaşlarından biri. Her şart ve durumda itidalli açıklamalar yapmaktan geri durmadı.Bazen eleştiriler alsa da fikirlerinden taviz vermedi.Bilge Başkan olarak anıla geldi.

Saadet Partisini yeniden derleyip toparladı. 2017 yılını Saadet Partisi için başarılı bir yıl içerisine soktu.

2018 yılı için partisini her şart ve durumda oylarını artırmak için hazırlamaya başladı.

Fehmi COŞKUN

Sivas´ta neredeyse herkesin tanıdığı bir isim. ?PALA DAYI? olarak tanınıp sevilir.Duruşuyla, kişiliği ile sevilip sayılan bir kişi?

Vahit YILDIZ

Sivas´ın yetiştirdiği önemli bir eğitimci. Yıllardır İmam Hatipliler Derneği içerisinde yer aldı. Sağlam fikri yapısı ve dirayetli yanı ile tanınmakta. Şuan Hafik İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapmakta. Sivas eğitim dünyasına daha çok katkılar sunmaya devam edecek 2018 yılında da?

 Emsali KARADUMAN

Şarkışla´da yaşıyor. Öğretmen? İyi bir düşünür, iyi bir yazar? Derli toplu fikir üretebilen bir insan. Şarkışla´nın en önde gelen entelektüellerinden biri. Filozofik yanı ile sığlıklara sırt çeviren bir münevver?Sanat yeteneği ile enstürmanlarla da tanışık...

 Kemal MERAL

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası çalışmaları içerisinde bir zamanlar yer almış biri. İyi bir okur. Okuduklarını analiz edebilen entelektüel bir muhakeme yeteneğine sahip. Şehrin yetişmiş insanlarından biri?

 Ahmet PALA

Zara da Market işi ile iştigal etti yıllarca.

Habip SOLUK´un desteği ile Belediye Başkanı oldu. 2017 yılında ZARA´ya doğalgaz getirme çalışmaları için uğraştı. Zaralılar yemeklerinde her zaman yer aldı. 2017 yılı içerisinde de ?odun ateşinde pişmiş dönerden? taviz vermedi. 2018 yılında okumaya ağırlık vereceği öngörülüyor. ?Kelile ve Dimne? ile okumaya başlayıp, işi ?Güvercin Gerdanlığına? kadar götürmesi bekleniyor?

Ve... SİVAS POSTASI
2017 yılında da Türkiye´nin en dikkat çeken yerel gazetesi oldu. Ne kadar anormal insan varsa bir mıknatıs gibi kendisine çekti.
 Yazarlarının her birinin görüşü diğerinden yüzde yüz farklı olan özgür bir gazete olarak kayıtlara geçti.
Ne kadar yolsuzluk, haksızlık ve usulsüzlük  varsa kamu yararına korkusuzca dile getirdi.
Tavizsiz yayın politikası yanı sıra KÜLTÜREL konulara da özel önem verdi.
?HİÇ VAR OLMAYACAK BİR DÜNYA? düşünü daha yıllar yılı aramaya devam edecek. 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —