Sivas 2017 Panorama

Sivas 2017 Panorama

Sivas 2017 Panorama

 

Fizik tedavi uzmanı Dr.Dudu Şencan

 İkili iletişimde hem de konusunda uzman bir hekim. Hastalara ve hasta yakınlarına yaklaşımları çok iyi olan yıllarca Numune Hastahanesinde görev yaptıktan sonra emekli olan Dr.Dudu Şencan hâlâ hastalarımızın dertlerine çare olmak tedavi etmek için çalışmaktadır.

 Genel Cerrahi uzmanı Dr.Mustafa Koç.

Hastalara koymuş olduğu teşhisleri ve yapmış olduğu başarılı ameliyatlarla kendisinden söz ettiren Dr.Mustafa Koç, ameliyat sonrası hastalarını gecenin yarısında hemşirelerini arayarak durumunu takip eden çok ilgili güler yüzlü bir doktordur.

 Prof.Dr.Hayati Öztürk.

Ortapedi ve travmatoloji aynı zamanda el cerrahisi uzmanı olan toplumumuzda var olan obezite şişmanlık neticesinde kemiklerde oluşan rahatsızlıklar ve ortapedik sorunlar yaşayan hastalarına göstermiş olduğu ilgi ve alakayla başarılı ameliyatları ile kendisinden söz ettiren bir hekimimizdir.

 Çocuk Dr.Mahmut Yıldırım

Teşhisini yapmadan önce tüm gerekli tetkikleri yaptıran ve işini şansa bırakmayan uyguladığı tedavilerle tam sonuç alan çocuklarımızın Dr.Amcası . En önemlisi az laf çok iş yaparak beslenme önerilerinde bulunarak çocuklarımızın fazla ilaç kullanmasına engel olarak tedavi uygulamaktadır.

 Dr. Yılmaz Coşkun (Aile Hekimi)

Şuan Aile Hekimliği yapmakta olan ve yıllarca SSK kurumu hastahane sinde çocuk acilde görev yapan hastalar tarafından tercih edilen sevilen bir doktordur.

 
 


Anahtar Kelimeler: Sivas 2017 Panorama
emin derin
3.01.2018 15:42:12
Cumhuriyet üniversitesi iç hastalıkları romatoloji bölümü başkanı hocamız Sn Doç Dr Ali Şahin ve ekibi olarak Romatoloji alanında sadece Sivas a değil komşu illere de hizmet vermekteyiz. Panaroma 2017 için sayın hocalarımızı seçerken tarafınızca ne gibi kriterlere bakılmaktadır? tarafımızca Sivasda Ulusal Kongre yapılmış ayrıca Halk eğitim toplantıları düzenledik. ama anlaşılan bu çalışmalar yeterince sizleri etkilememiş görülüyor. Fikirlerimizi önemsemeniz dileğiyle teşekkür eder mutlu yıllar dilerim.

Sivas Postası
5.01.2018 09:46:45
Sayın Emin bey gazetemizde tabiki herkesi bir anda sıralayamıyoruz eksik olabilir ama sizin gibi değerli yorumlarla bu eksiğimiz kapanıyor.Teşekkür ederiz