Tarih: 31.12.2018 21:49

Sivas 2018 Panorama

Facebook Twitter Linked-in

Salih AYHAN (SİVAS VALİSİ)

SİVAS´ta uzun yıllar Vali Yardımcılığı yaptı. Bakan İsmet YILMAZ ile birlikte Milli Eğitim Bakanlığında görev yaptı.

Geçtiğimiz aylarda Cumhurbaşkanı ERDOĞAN tarafından SİVAS VALİSİ olarak görevlendirildi.

SİVAS´ı tanıması bir şans olarak görülüyor. Göreve başlayalı az bir zaman olmasına rağmen şehrin bazı beklentileri kamuoyunda konuşuluyor. Özellikle şehir bürokrasisinde var olan? çalışmama üzerine kurulu düzene? müsaade etmemesi arzulanıyor..

Kaliteli, donanımlı, liyakatli bir ekip kurarak SİVAS´ın önünü açacak projeler üzerinde çalışmalar yapması 2019 yılında bekleniyor.

 Abdülkadir SELVİ

Gazeteci-Televizyon Programcısı. Şuan Türkiye´nin en ünlü gazetecisi. KULİS bilgilerinin neredeyse yüzde doksanı gerçekleşmekte. Sağlam bir kalemi, sağlam bir öngörüsü mevcut.

 Ahmet ÖZYÜREK MHP Sivas Milletvekili

Şuan SİVAS´ın en sevilen birkaç siyasi isminden biri.Sempatik ve samimi tavırları ile halkın yoğun ilgisini görüyor. TBMM´de SİVAS´ın sorunlarını dile getirmesi herkesin takdirini topluyor. Özellikle 2019 yılında DEMİR ÇELİK FABRİKASI´nın yeniden çalışması için çaba göstermesi arzulanıyor.

 Mustafa BALEL (YAZAR)

Dünyaca ünlü SİVASLI yazar. Dünya edebiyatının takdir ettiği bir isim. SİVAS ile ilgili kitapları mevcut. Neredeyse her öyküsünün içine SİVAS kokusunu dahil etmesi ile takdir ediliyor.2019 yılında da SİVAS´ı konu alan kitapları bekleniyor.

Ve... SİVAS POSTASI

2018 yılında da Türkiye´nin en dikkat çeken yerel gazetesi oldu. Ne kadar anormal insan varsa bir mıknatıs gibi kendisine çekti.

 Yazarlarının her birinin görüşü diğerinden yüzde yüz farklı olan özgür bir gazete olarak kayıtlara geçti.

Ne kadar yanlışlık varsa halk adına  korkusuzca dile getirdi.

Tavizsiz yayın politikası yanı sıra KÜLTÜREL konulara da özel önem verdi.

?HİÇ VAR OLMAYACAK BİR DÜNYA? düşünü daha yıllar yılı aramaya devam edecek. 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —