Tarih: 31.12.2018 21:47

Sivas 2018 Panorama

Facebook Twitter Linked-in

Osman BOYRAZ Ak Parti İstanbul Milletvekili

 SİVASLI. İstanbul Milletvekili. İstanbul milletvekili olmasına rağmen doğduğu toprakları unutmayan bir isim. GÜRÜN MESLEK Yüksek okulu başta olmak üzere GÜRÜN´e pek çok destek sağladı.

 SİVAS Merkezde de pek çok öğrenciye TABLET BİLGİSAYAR göndererek, eğitime katkı sağladı. 2019 yılında da SİVAS için çaba göstermeye devam edecek.

 Prof. Dr. Recep TOPARLI

 2018 yılında ENGELLİLER için çok çaba gösterdi. Onların, şiirleri ile sahne almalarını sağladı. Onlarla sahneye çıkması unutulmaz görüntülerden biriydi?2019 yılında da bu tür sosyal sorumluluk çalışmalarına devam edecek.

  Hayrullah GÖLEN (Göğüs Doktoru)

 Numune Hastanesinde göğüs doktoru. Hastalar ile yakından ilgilenen biri. Sosyal hayatında içinde olan bir hekim. 2019 yılının güzellikler getirmesi umuduyla?

 Hakan AKSU ( Ak Parti İl Başkanı)

 Ak Parti İl Başkanı. 2018 yılında göreve geldi. Başarılı, ileri görüşlü bir isim.Ak Parti uzun yıllardan sonra Hakan AKSU ile birlikte yeniden gündem oldu. Halk tabanı olan başarılı bir İL BAŞKANI olarak, 2019 yılında şehre önemli katkılar sunması bekleniyor.

 Ve... SİVAS POSTASI

 2018 yılında da Türkiye´nin en dikkat çeken yerel gazetesi oldu. Ne kadar anormal insan varsa bir mıknatıs gibi kendisine çekti.

  Yazarlarının her birinin görüşü diğerinden yüzde yüz farklı olan özgür bir gazete olarak kayıtlara geçti.

 Ne kadar yanlışlık varsa halk adına  korkusuzca dile getirdi.

 Tavizsiz yayın politikası yanı sıra KÜLTÜREL konulara da özel önem verdi.

 ?HİÇ VAR OLMAYACAK BİR DÜNYA? düşünü daha yıllar yılı aramaya devam edecek. 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —