Sivas 2018 Panorama

Sivas 2018 Panorama

SİVAS 2018 PANORAMA

Temel KARAMOLLAOĞLU

SİVASLI. Sivas´ta Belediye Başkanlığı yaptı. Sadet Partisi Genel Başkanı. Milli Nizam Partisi, Milli Selamet Partisi, Refah Partisi geleneğinden gelen bir siyasi isim.

Erbakan HOCA´nın en yakın arkadaşlarından biri. Her şart ve durumda itidalli açıklamalar yapmaktan geri durmadı. Bazen eleştiriler alsa da fikirlerinden taviz vermedi.Bilge Başkan olarak anıla geldi.

Saadet Partisini yeniden derleyip toparladı. 2018 yılını Saadet Partisi için başarılı bir yıl içerisine soktu.

2019 yılı için partisini her şart ve durumda oylarını artırmak için hazırlamaya başladı.

Fehmi COŞKUN

Kendi şahsına münhasır biri. Karakteri sağlam bir SİVASLI.Sivas´ta neredeyse herkesin tanıdığı bir isim. ?PALA DAYI? olarak tanınıp sevilir. Duruşuyla, kişiliği ile sevilip sayılan bir kişi?

Zeliha İlhan DOYMUŞ

TRT de hazırladığı ?ÖMÜR DEDİĞİN? program ile dikkat çekmeye devam ediyor. 2018 yılında da insanları gözyaşları ile televizyon başına topladı. Program yapmanın dışında pek çok sosyal sorumluluk etkinliklerinde yer aldı.

Duyarlı, iç dünyası zengin bir hanımefendi olarak başarıdan başarıya koşmaya devam ediyor. 2019 yılında da güzel programlara imza atmaya devam edecek.

Ali AKYILDIZ

SİVAS CHP Milletvekilliği yaptı. Şimdi de CHP´nin BELEDİYE BAŞKAN adayı.Kibar, zarif, hatırlı bir insan olarak toplumun bütün kesimlerince sevilen bir isim.2018 yılını başarılar ile geçirdi. 2019 yılında da efendi kişiliği ile SİVASLILAR´ın içinde olmaya devam edecek.

İrem SAK

Sinema ve Tiyatro sanatçısı.Her fırsatta SİVAS ile ilgili güzellikleri ekrana taşımaya 2018 yılında devam etti. Son yılların yıldızı parlayan bir oyuncusu olarak, SİNEMANIN aranan yüzü olmaya devam ediyor. 2019 yılında da pek çok projede ismi geçiyor.

Ve... SİVAS POSTASI

2018 yılında da Türkiye´nin en dikkat çeken yerel gazetesi oldu. Ne kadar anormal insan varsa bir mıknatıs gibi kendisine çekti.

 Yazarlarının her birinin görüşü diğerinden yüzde yüz farklı olan özgür bir gazete olarak kayıtlara geçti.

Ne kadar yanlışlık varsa kamu yararına korkusuzca dile getirdi.

Tavizsiz yayın politikası yanı sıra KÜLTÜREL konulara da özel önem verdi.

?HİÇ VAR OLMAYACAK BİR DÜNYA? düşünü daha yıllar yılı aramaya devam edecek. 



Anahtar Kelimeler: Sivas 2018 Panorama