Tarih: 31.12.2018 21:40

Sivas 2018 Panorama

Facebook Twitter Linked-in

İsmail TIMUÇİN (ESTAŞ YÖNETİM KURULU BAŞKANI)

Bir TÜRKİYE sevdalısı. Şehrin en ünlü sanayicisi.Dünya devleri ile yarışarak bu toprakların gücünü dosta düşmana göstermiş bir vefalı insan. 1000 kadar insana, üretim sevdasını aşılamasıyla dikkat çekti. 2018 yılı ESTAŞ için adeta istihdam yılı oldu. 2019 yılında da, çalışanlarına ilave ekipler eklemeye devam edecek.

Nurullah ALBAYRAK (Türk Ulaşım Sen Genel Başkanı)

Memleket sevdalısı. SİVAS´ın yetiştirdiği önemli bir isim. HIZLI TREN güzergahı için destansı mücadeleler verdi. Türkiye´nin gelişip güzelleşmesi için, TÜRK ULAŞIM SEN GENEL BAŞKANI olarak TÜRKİYE´nin her yerinde mücadeleler vermeye devam ediyor.

Necmettin MERMER (Altınyayla Belediye Başkanı)

SİVAS´ın en başarılı BELEDİYE BAŞKANI. Köy olan ALTINYAYLA´ya adeta çağ atlattı. Köyü şehir yaptı. Kültürel ve sosyal donatılarla ilçeyi güzelleştirdi. ALTINYAYLA özel çalışmalarla 2018 yılında ULUSAL basında da çokca yer aldı... Kadirşinas kişiliği ile büyük küçük herkesin takdirini kazanan güzel bir insan?

Yusuf BAL (ŞAİR)

Türk Edebiyatının, ilerde ayrıntıyla keşfedeceği müstesna bir şair. Yazdığı şiirler ve şiirlere getirdiği görsel şekiller, TÜRKİYE´de bir ilk?Pek çok dergi ve gazetenin şiirlerini yayınladığı bir SİVASLI?2019 yılında da şiir dünyasına yeni şiirler katmaya devam edecek?

Nejmettin HASBEK (Yunus Emre Sağlık Ocağı Aile Hekimi)

SİVAS´ın, tanıması gereken müstesna bir insan. Hekimlik yaptığı ŞEREFİYE ve ZARA başta olmak üzere görev yaptığı her yerde, takdir edilen bir isim. Hastalar ile yakın ilgilenmenin yanında, nezaketi ve beyfendiliği ile örnek bir insan?2019 yılında da SİVAS insanına canla başla hizmet etmeye devam edecek?

Ve... SİVAS POSTASI

2018 yılında da Türkiye´nin en dikkat çeken yerel gazetesi oldu. Ne kadar anormal insan varsa bir mıknatıs gibi kendisine çekti.

 Yazarlarının her birinin görüşü diğerinden yüzde yüz farklı olan özgür bir gazete olarak kayıtlara geçti.

Ne kadar yanlışlık varsa halk adına  korkusuzca dile getirdi.

Tavizsiz yayın politikası yanı sıra KÜLTÜREL konulara da özel önem verdi.

?HİÇ VAR OLMAYACAK BİR DÜNYA? düşünü daha yıllar yılı aramaya devam edecek. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —