Sivas 2018 Panorama

Sivas 2018 Panorama

SİVAS 2018 PANORAMA

Ertan BUYRUK

Cumhuriyet Üniversitesinde Profesör. Sosyal tabanı olan bir isim. Teknik konularda donanımlı. SİVAS sevdalısı ve SİVAS için her türlü fedakarlığı yapan bir aydın. Zarif bir insan. İlerde SİVAS´ın geleceğinin şekillenmesinde emeği olacak isimlerden biri.

Murat ERCANLI

TÜRK SİNEMA ve TİYATRO dünyasının en önemli isimlerinden biri. Pek çok sinema filmi ve tiyatroda oynamaya devam ediyor. SİVAS´ın gururu olarak seviliyor. 2019 yılında da pek çok projede yer alacak?

Selahattin YILMAZ

Kümbet Kayaş Cami İmam-Hatibi.

Zarif bir insan. Sesinin güzelliği SİVAS´ta bilinmekle birlikte, yurt dışından dahi biliniyor.Kendini mesleğine adamış sıra dışı bir insan. Kalp kırmamaya özen gösteren, iyiliği ve güzelliği öğütleyen bir aydın. Dostluğa, arkadaşlığa ve ilme önem veren bir münevver. 2019 yılında da güzellikleri dillendirmeye devam edecek?

Hasan Gazi GÖLBAŞI

Esnaf? Yaklaşık 70 yıldır esnaflık yapmakta. SİVAS´ta tanımayan yoktur. Aynı zamanda ileri görüşlü akil bir biri. Kendini yetiştirmiş, anlatımları ile insana yol gösteren, doğruyu öğütleyen bir memleket insanı?

Ve... SİVAS POSTASI

2018 yılında da Türkiye´nin en dikkat çeken yerel gazetesi oldu. Ne kadar anormal insan varsa bir mıknatıs gibi kendisine çekti.

 Yazarlarının her birinin görüşü diğerinden yüzde yüz farklı olan özgür bir gazete olarak kayıtlara geçti.

Ne kadar yanlışlık varsa halk adına  korkusuzca dile getirdi.

Tavizsiz yayın politikası yanı sıra KÜLTÜREL konulara da özel önem verdi.

?HİÇ VAR OLMAYACAK BİR DÜNYA? düşünü daha yıllar yılı aramaya devam edecek. 

 



Anahtar Kelimeler: Sivas 2018 Panorama