Sivas 2018 Panorama

Sivas 2018 Panorama

SİVAS 2018 PANORAMA

Bünyamin BULUT (ECZACI KALFASI)

ECZACI KALFASI...Kendini yetiştirmiş kendi alanında uzman bir insan. Güler yüzü ve efendiliği ile 2018 yılında takdir edilen bir SİVASLI olarak öne çıktı. Her yaş gurubundan insan ile yakından ilgilenen BULUT´un herkesin sorununu çözmede gösterdiği gayret takdir ediliyor.

Prof. Dr. Zekeriya ÖZTEMUR

Cumhuriyet Üniversitesi´nin en ünlü ortopedi uzmanı. 2018 yılında da,pek çok bilimsel kongrede SİVAS´ı başarıyla temsil etmeye devam etti. Hastalar ile yakın ilgisi herkesin takdirini topluyor. Hekimliğinin dışında iyi bir doğa tutkunu. Gezip gördüğü ilginç yerler ilerde kitaplaştırması bekleniyor.

Yüksel MENEKŞE (GAZETECİ)

Basın hayatında uzun yıllara yayılan bir performansı var. SİVAS´ta kendini yetiştirmiş, ileriyi görebilen becerikli bir gazeteci. ULUSAL boyutta haber hazırlayıp, onu ülke gündemine taşıma kabiliyeti olan bir SİVASLI?Sivas ile ilgili her güzel konuya, kendi mesleği açısından 2018 yılında da özel gayret gösterdi?Efendi kişiliği ile takdir edilen bir isim?

Prof. Dr.Gökhan GÖKÇE

Prof. Dr. Gökhan GÖKÇE Sivas´ın yetiştirdiği önemli bir hekim. Başhekimlik başta olmak üzere pek çok görevi başarıyla yerine getiren bir isim. Alanında uzman. Pek çok hasta il dışından gelip kendisine tedavi olmakta. Aynı zamanda zarif kişiliği ile de tanınmakta. 2018 yılını da başarılar ile tamamlayan GÖKÇE´nin, 2019 yılında da SİVAS insanına hizmet etmeye devem edeceği biliniyor.

 Prof. Dr. Ferhan CANDAN

Cumhuriyet Üniversitesinde NEFROLOJİ ANA BİLİM DALI BAŞKANI. Başhekimlik başta olmak üzere pek çok görevi layıkıyla yaptı.Alanında uzman başarılı bir isim.Kendi birimine ekipman kazandırmak için uğraşmaya devam etti. Sivaslılar tarafından sevilen, takdir edilen biri. 2019 yılında da şehrin insanına başarıyla hizmet etmeye devam edecek?

Ve... SİVAS POSTASI

2018 yılında da Türkiye´nin en dikkat çeken yerel gazetesi oldu. Ne kadar anormal insan varsa bir mıknatıs gibi kendisine çekti.

 Yazarlarının her birinin görüşü diğerinden yüzde yüz farklı olan özgür bir gazete olarak kayıtlara geçti.

Ne kadar yanlışlık varsa halk adına  korkusuzca dile getirdi.

Tavizsiz yayın politikası yanı sıra KÜLTÜREL konulara da özel önem verdi.

?HİÇ VAR OLMAYACAK BİR DÜNYA? düşünü daha yıllar yılı aramaya devam edecek. 

 



Anahtar Kelimeler: Sivas 2018 Panorama