Tarih: 31.12.2019 19:06

SİVAS 2019 PANORAMA

Facebook Twitter Linked-in

 M.Nebi KAYA

Sivas Vali Yardımcısı. İl Özel İdare Genel Sekreteri. 2019 yılı yoğun geçti. Devasa bir birliktelik olan İl Özel İdaresini başarıyla yönetti. İyi bir yönetici olmanın da ötesinde, iyi bir entelektüel. Fikir omurgası olan güzel bir insan. 2020 yılında da güzel çalışmalar yapacağı biliniyor.

 Semiha EKİNCİ

Sivas Milletvekili. Vekil olmadan önce çok eleştiri alan bir isimdi. Köycülük kıskacında kalıyor diye herkes tarafından eleştiriliyordu. Ancak VEKİL olunca performansı beğeni topladı. Toplumda beğenilme oranı son aylarda artarak sürüyor.  

2020 yılında daha verimli olacağına inanılıyor.

 Mehmet TEK

Altınyayla İlçesi, Deliilyas Belediye Başkanı. Başarılı ileri görüşlü. DELİİLYAS beldesi için yoğun tempoda çalışmaya devam ediyor. Beldenin ufkunu açan ve olumlu imaj oluşturan çalışmalara ara vermeden devam ediyor.

2020 yılı beldenin altın yılı olarak kayıtlara geçecek.

 Prof. Dr. Ertan BUYRUK

SİVAS´ın yetiştirdiği sıra dışı insanlardan biri. İyi bir bilim adamı. Aynı zamanda SİVAS için varını yoğunu ortaya koyan bir isim. Zarif bir insan. Bu şehrin çok önemli bir değeri. Kıymeti bilinmesi gereken bir memleket insanı.

2020 yılında da, bu şehir için kafa yormaya devam edecek.

Murat KURT

Basın YAYIN hayatının çok önemli bir değeri. Vizyon 58 televizyonunun en önemli kahramanlarından biri. Hem yayıncı hem araştırmacı. SİVAS´a ilerde çok önemli katkılar sunma beceri ve birikimi olan bir değer.

2020 yılında da çok etkin olmaya devam edecek.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —