Tarih: 31.12.2019 19:38

SİVAS 2019 PANORAMA

Facebook Twitter Linked-in

Selami UZUN

SİVAS Eski Milletvekili. Vekilliği sonrasında da SİVAS´ı her zaman ziyaret etmeye devam etti. Vatandaşın sorunları ile ilgilenmesi 2019 yılında da devam etti.2020 yılında da SİVAS için uğraş vermesi bekleniyor.

 Doç.Dr. Cemil BİLGİLİ

SİVASLI. Çankırı Kara Tekin Üniversitesinde Peyzaj Mimarı.. Kendi şahsına münhasır başarılı çalışkan bir insan. Memleketi SİVAS için her daim fedakarlık yapabilecek biri. Geleceğin en önemli bilim insanlarından biri olmaya aday.

 Prof. Dr. Gülümser HEPER

Memleketin hanımefendisi. CHP Belediye Başkan adayı oldu. SİVAS´ı seven ve SİVAS ile ilgili her daim kafa yoran bir aydın. Aynı zamanda ulusal basında yazıları çıkan bir araştırmacı. İmkan oldukça SİVAS´tan haber alan ve doğduğu toprakları unutmayan biri.

2020 yılında da güzel eserler ortaya koymaya devam edecek.

 Mevlüt DARICI

SİVAS´ta kuyumculuk ile uğraşan bir esnaf. Uzun yıllar İSTANBUL kuyumcu aleminde yer aldı. Memleket sevgisi ağır basarak SİVAS´a taşındı.Hem esnaf, hem de memleket sevdalısı bir güzel insan. Doğduğu topraklara ve insanına vefa ile yaklaşan bir memleket insanı.

İbrahim BALABAN

İş ADAMI. Binlerce SİVASLI´yı ARABİSTAN´a götürerek aş ve iş sahibi yapsan gül yürekli bir SİVAS BEYFENDİSİ. Zarif, bilge ve ilkeli? SİVAS´ın İBRAHİM AMCASI. Yolda belde yürürken herkesin elini öpüp teşekkür ettiği güzel bir insan?

 Dr. Mesut POLATGİL

Öğretmen. Yüksek Lisans ve Doktorasını yapmış sıra dışı bir eğitimci. Ürettiği projeler ile SİVAS´ı her yerde başarıyla temsil etmiş bir memleket aydını. Cumhuriyet Üniversitesinin keşfetmesi gereken bir değer?




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —