Tarih: 02.01.2020 19:48

SİVAS 2019 PANORAMA

Facebook Twitter Linked-in

İsmet YILMAZ

Milli Savunma Komisyonu Başkanı. SİVAS Milletvekili. Milli Eğitim Bakanlığı zamanında okullaşma oranı SİVAS´ta en doruğa çıktı. Eğitim öğretim anlamlı hiçbir eksik SİVAS´ta bırakılmadı.

 Hakan AKSU

AK PARTİ İL BAŞKANI. Dağınık olan parti teşkilatını yeniden topladı.İl İlçe gezmedik yer bırakmadı.Cumhurbaşkanı ERDOĞAN tarafından çok sevilen bir siyasi isim.

 Selim ALTINKAYA

Ankara´da MAARİF MÜFETTİŞİ. Bir SİVAS sevdalısı. Üniversite yıllarından itibaren siyasi ve sosyal hayatın içinde görev aldı. Üniversite yıllarında sanat edebiyat dergisi çıkardı.

Eğitim felsefesini daha sağlam temellere oturtmak için YÜKSEKK LİSANS çalışması yaptı.

SİVAS´ın yetiştirdiği kıymeti bilinmesi gereken çok önemli bir değer.

 Zeliha İlhan DOYMUŞ

TRT´nin en önemli isimlerinden. ?ÖMÜR DEDİĞİN? isimli program izlenme rekorları kırdı. Pek çok kanal benzer programları hayata geçirdi. Zarif bir SİVAS hanımefendisi.

 Dr. Sezai DEMİRER

Aile Hekimi. Hastaları ile yakından ilgilenen onlara yol gösteren duyarlı bir hekim.Başarılı bir doktor olmanın da ötesinde, dünyayı ve Türkiye´yi iyi okuyabilen bir bilgi ve yorum donanımına sahip.2020 yılının kendisine daha nice güzellikler getirmesini diliyoruz.

Habib SOLUK

Bölünmüş yollarda SİVAS´ı TÜRKİYE´de ilk 3 e soktu. Hızlı Tren konusunda da önemli başarılara imza attı. Her zaman SİVAS´ın sorunları için önemli çabalar ortaya koydu. Hoş sohbet, babacan, gönül insanı?2020 yılının başarılar getirmesini diliyoruz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —