SİVAS 2019 PANORAMA

SİVAS 2019 PANORAMA

Sivas 2019 Panorama

 Tacettin KEPENEK

 SİVAS´ın son yıllarında yetiştirdiği en önemli entelektüellerden biri. Esaslı fikir üreten ve bu fikirlerini bilimsel dayanaklarla ortaya koyan bir aydın. Gerek resmi gerek resmi olmayan pek çok yerde çalışmış bir mühendis.

 SİVAS´ın sorunları için kafa yoran bunun yanı sıra hayat duruşundaki ilkeden taviz vermeyen bir münevver.

 2020 yılı boyunca da yazmaya üretmeye devam edecek?

 

 Prof.Dr. Gökhan GÖKÇE

 İyi bir hekim iyi bir yönetici. Başhekimlik başta olmak üzere pek çok görevi layıkıyla yaptı.2019 yılında da dur durak bilmeden çalışmaya devam etti.

 Hekim olmasının da ötesinde, zarif bir insan iyi bir SİVASLI? 2020 yılının da verimli geçeceği sanılıyor.

  Fevzi TEK

 SİVASLI? Fransa da yaşayan bir TÜRK işçisi. Elinin emeği ile alın terine haram bulaştırmadan ailesinin geçimini sağlayan bir insan. Okuyan,düşünen her daim sorgulayan biri. Doğduğu toprakların rayıhasını her daim içinde hisseden bir memleket adamı?

  Taştan ÇELİK

 Cumhuriyet Üniversitesi MATEMATİK Bölümü öğrencisi. Aynı zamanda İL HAKEMİ. Başarılı bir futbol hakemliğini 2020 yılında da başarıyla devam ettirecek. SİVAS´a gelecekte bilgisiyle becerileriyle hizmet edecek bir memleket delikanlısı.

  İrem SAK

 Sinema sanatçısı. İyi bir SİVASLI. 2019 yılı başarılarıyla geçti.Her platformda SİVASLI olduğunu dile getirmeye hep devam etti. SİNEMA ve TİYATRO dünyasının en önemli ismi olmaya 2020 yılında da devam edecek.

 



Anahtar Kelimeler: SİVAS 2019 PANORAMA