Tarih: 31.12.2019 21:46

SİVAS 2019 PANORAMA

Facebook Twitter Linked-in

OSMAN ADA

STSO Eski Başkanı. STSO Başkanlığı zamanında SİVAS için güzel çalışmalar içerisinde oldu. Şehrin siyasi ve sosyal yapısını en iyi bilenlerden biri.SİVAS´ın gelişip kalkınması için kafa yormanın yanı sıra unutulmaya yüz tutmuş kültür varlıklarının da gün yüzüne çıkması için uğraş vermesi ile tanınıyor.

2020 yılının esenlikler getirmesini diliyoruz.

 Rahmi DOĞAN

HATAY VALİSİ? Türkiye´nin en başarılı valileri arasında ismi geçiyor.Kars Valiliği zamanında KARS´ı turizm merkezi yapması ile KARSLILAR tarafından minnetle anılıyor.HATAYLILAR tarafından da beğeni ile takip ediliyor.

 M.Sabit KARAKAŞ

YILDIZELİ BELEDİYE BAŞKANI. Yıldızeli tarihinin en renkli başkanı. Kendine güveni olan özü sözü bir insan.YILDIZELİ için yoğun tempo içerisinde. Vatanperver, idealist ve ileri ufuk sahibi.

2020 yılının başarılar getirmesini diliyoruz.

 Ahat TÜRKMENOĞLU

Şehir Kültürünü Yayma ve Yaşatma Derneği Başkanı. SİVAS ile ilgili konularda açıklamaları ile tanınıyor. Eski Numune Hastanesinin yıkılmaması için çok savaş verdi. 2020 yılının esenlik getirmesini diliyoruz.

 Prof. Dr. Mustafa ÜNAL

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ. Türkiye´nin en başarılı rektörleri arasında ismi geçiyor.AKDENİZ ÜNİVERSİTESİNDE Güzel işler yapıyor. SİVAS´ın gururu olarak yakından takip ediliyor.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —