Tarih: 31.12.2019 20:51

SİVAS 2019 PANORAMA

Facebook Twitter Linked-in

 İsmail TİMUÇİN

ESTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı.Milli ve Yerli üretimin SİVAS´ta dalgalanan bayrağı.40 ülkeye ihracat yapan yaklaşık 1000 kişinin istihdam edildiği SİVAS gururu. Dünya devlerine TÜRK GÜCÜNÜ gösteren başarılı bir sanayici. 2020 yılının da başarılarla geçeceği biliniyor.

 Prof. Dr. İbrahim GÜL

SİVASLI bir kalp hekimi.SİVASLILARIN yardımına koşan bir insan. 2019 yılını başarıyla bitiren Prof. GÜL, 2020 yılında da SİVASLILAR´ın hizmetinde olacak.

 Doç.Dr. Faik TUĞUT

Hekim olan bir ailenin hekim çocuğu. SİVAS´ın Divriği´nin yetiştirdiği bir değer.Diş Hekimliğinin önemli isimlerinden. Başarılı, iradeli ve çalışkan biri olarak tanınıyor. 2020 yılında da güzel çalışmalar yapacağı öğrenildi.

 Kadriye AĞTAŞ

Yaklaşık 40 yıldır Göz Anabilim Dalında sekreter olarak çalışıyor.Çevresi tarafından sevilen biri. Herkesin yardımına koşan zarif bir hanımefendi. 2020 yılının Kadriye Hanıma güzellikler getirmesini temenni ediyoruz.

 Doç.Dr. Vildan BOSTANCI

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Periodontoloji Anabilim Dalında 11 yıldır öğretim üyesi olarak çalışıyor.Başarılı, saygılı ve kadirşinas bir insan olarak tanınıyor. 2020 yılının Dr. BOSTANCI´ya başarılar getirmesini diliyoruz.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —