Tarih: 31.12.2019 22:40

SİVAS 2019 PANORAMA

Facebook Twitter Linked-in

Kuvvet GÖLBAŞI

SİVAS´ın yetiştirdiği başarılı mühendislerden. Pek çok projeyi yürüten ileri görüşlü, titiz bir isim. Alanında uzman başarılı bir beyin. 2020 yılının esenlikler getirmesini diliyoruz.

Mahmut ALUÇ

SİVAS´ta görev ifa eden önemli bir tıp insanı. İsmi herkes tarafından bilinen, alanında uzmanlığı ile takdir gören bir kişi. 2020 yılının ona da daha nice başarılar getirmesini diliyoruz.

Medet ÇALIŞKAN

Çıraklıktan başlayarak bugüne değin 50 yılı aşkın bir zamandır ATATÜRK Caddesinde gözlükçü. Zarif, kibar beyefendi bir insan.

Bahadır EREN

Eylül ayı itibariyle yapılan ODA seçimlerinde37.Bölge Sivas Eczacı Odası Başkanlığına getirildi. SİVAS için 2020 yılında güzel hizmetler yapacağı biliniyor.

Atilla ÖZMEN

SİVAS´ta 1996 yılından bu yana YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİR olarak görev ifa ediyor. İşinin ehli, araştırmacı bir kişiliğe sahip. 2020 yılının kendisine huzur ve mutluluk getirmesini diliyoruz.

Selahattin YILMAZ

Sivas Merkezde bulunan  KAYAŞ CAMİ İMAM HATİBİ. Muhteşem bir sese sahiptir. Şehrimizin önde gelen başarılı İmam Hatiplerinden biri. Pek çok mahalle sakinini şahsi gayretleri ile camiye çekip onları eğitmesi ile takdir topladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —