Tarih: 01.01.2020 06:44

SİVAS 2019 PANORAMA

Facebook Twitter Linked-in

Salih AYHAN

SİVAS VALİSİ. Sivas VALİLİĞİ Görevine geleli 1 yıl gibi bir zaman oldu.Özellikle hayatlarında hiç maç izlememiş köy ve kenar mahalledeki çocukları stada taşıdı. SİVASSPOR ile halk arasında yakın ünsiyet kurulmasını sağladı.

İlkbahar ile birlikte HAFİK GÖLÜ, AZİZ VLAS, KIRK AZİZLER,SUPPİTASSU gibi tarihi ve turizm alanları üzerinde çalışma yapacağı biliniyor.

 Dr. Hayrullah GÖLEN

SİVAS Numune Hastanesinin önemli hekimlerinden. Yaklaşık 5 yıldır sigara ile savaşarak sigara bıraktırma çalışmalarına bilimsel olarak devam ediyor. Hastalarla yakından alakadar olan bir hekim. KÜLLİYYE´ye davet edilen ve şehri layıkıyla temsil etmesi ile takdir topladı.

 Himmet TAŞPINAR

Valilik Özel Kalem Müdürü. Geçmiş yıllarda da Valilik bünyesinde çeşitli görevler ifa etti. 2020 yılının esenlikler getirmesini diliyoruz.

 İbrahim UÇAR

Valilik Basın sorumlusu. Özellikle geçmiş yıllarda KİTAP FUARINDA gösterdiği performans ile beğeni toplamıştı.2020 yılının kendisine ve ailesine huzur ve mutluluk getirmesini diliyoruz.

 Prof.Dr.Ferhan CANDAN

C.üniversitesi Tıp Fakültesinin zarif hocalarından biri. NEFROLOJİ alanında yetkin.Hastalarla yakından alakadar olması ile çok seviliyor. 2020 yılının Ferhan Hocaya esenlikler getirmesini diliyoruz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —