SİVAS 2019 PANORAMA

SİVAS 2019 PANORAMA

Sivas 2019 Panorama

 SEMA BİÇER

Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Bilimler Fakültesi Ebelik Bölümünde Öğretim Görevlisi. Köşe yazarı. Başarılı bir hayat anlayışı ile devam ediyor. 2020 yılının esenlikler getirmesini diliyoruz.

 Prof. Dr. Mehmet ŞENCAN

C.üniversitesi Tıp Fakültesi İç Hastalıkları AD.HEMATOLOJİ Bilim Dalında çalışmakta.Başarılı bir isim. SİVAS için hayalleri olan bir akademisyen. 2020 yılının esenlikler getirmesini diliyoruz.

 Seyit YILDIZ

Tarım İl Müdürü. 2020 yılında SİVAS´ta meyvecilik üzerine çalışmalara ağırlık vermesi bekleniyor. Hayvancılık konusunda güzel gayretleri mevcut. 2020 yılının esenlikler getirmesini diliyoruz.

 Ebubekir Sıddık SAVAŞÇI

Sivas İl Milli Eğitim Müdürü. Eğitimde fırsat eşitliği üzerine önemli gayretler içerisinde. Bir köydeki öğrenci ile, şehir merkezindeki bir öğrencinin aynı eğitim imkanlarından faydalanması için çaba gösteriyor. SİVAS´ın bütün sınavlara hazırlanması noktasında AR-GE düşüncesini somutlaştırdı. Kendi kendine yetebilen bir MİLLİ EĞİTİM ve eğitim öğretim anlamlı ilkleri hayata geçirmek için uğraş veriyor. 2020 yılının esenlikler getirmesini diliyoruz.

 Dr. Müslim GÜL

SİVAS NUMUNE HASTANESiNİN Kalp Damar Cerrahisi uzmanı. Çok başarılı bir hekim. SİVAS için çok faydalı olacağı biliniyor. Hastaların artık il dışına gitmelerinin sonlanacağına kesin gözü ile bakılıyor. 2020 yılının mutluluklar getirmesini diliyoruz.



Anahtar Kelimeler: SİVAS 2019 PANORAMA