Tarih: 31.12.2019 22:55

SİVAS 2019 PANORAMA

Facebook Twitter Linked-in

YÜKSEL MENEKŞE

GAZETECİ. SİVAS´ın en önemli gazetecilerinden biri. Hem yerel gazetede görevli hem de ulusal gazetelere şehirle ilgili haberleri hazırlıyor. Haber metni ve tasarım konusunda bir numara. Öznel haberciliği ile öne çıkmakta.

2020 yılının esenlikler getirmesini diliyoruz.

ERDEM ÖZDEN

Gazeteci. SİVAS´ın yetiştirdiği bir değer. Fikir ve duruş ilkesi olan biri. Şuan DİDİM´de gazetecilik yapmakta.İyi bir okur iyi bir eleştirmen. 2020 yılının esenlikler getirmesini diliyoruz.

 Bekir GÜZELDAĞ

Bir kültür aşığı. Bu memlekette kadri kıymeti bilinmeyenlerden. Kanının her zerresi adeta SİVAS diye çağıldar.Yaptığı çalışmalar SİVAS´ın arşivi niteliğinde.

Araştırmacı, Şair, Yazar, televizyoncu? Bir elinde bin marifet. Bu şehrin vaz geçilmezi?2020 yılının esenlikler getirmesini diliyoruz.

Osman ERASLAN

İşinin ehli bir matbaa ustası. Titiz ve güvenilir. Çay ve SİVAS en önemli tutkularından?2020 yılının esenlikler getirmesini diliyoruz.

 Fehmi COŞKUN

SİVAS´ın köşe taşlarından. Yıllarca ÜNİVERSİTE durağında minibüsçülük yaptı. Şimdilerde emekliliğin keyfini çıkarıyor. Kendi şahsına münhasır özel bir insan?2020 yılının esenlikler getirmesini diliyoruz.

 ULAŞ KARASU

SİVAS milletvekili.CHP´nin SİVAS temsilcisi. MECLİSTE SİVAS ile ilgili konuları gündeme getirmekte. 2020 yılında daha aktif olması bekleniyor. 2020 yılının esenlikler getirmesini diliyoruz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —