Tarih: 01.01.2020 17:35

SİVAS 2019 PANORAMA

Facebook Twitter Linked-in

Osman YILDIRIM

STSO Eski Başkanı. SİVAS POSTASI, başkanlığı zamanında onu yerden yere vurdu. Mahkemeler, savunmalar, şunlar bunlar hiç eksik olmadı. O SİVAS POSTASI´na ters baktı, SİVAS POSTASI ona.

Ama yiğidi öldür hakkını yeme darbı meseli gereği OSMAN YILDIRIM, kendini ticarette yetiştirmiş bir insan. Belki farklı anlamda imkan tanınsa SİVAS için çok önemli başarılar yakalayabilir.  Biz yine de kadirşinaslık gereği çokca MAHKEMELEŞTİĞİMİZ Osman YILDIRIM´a 2020 yılında esenlikler diliyoruz.

Aydın YILMAZ

Dil ve Edebiyat Derneği SİVAS Şube Başkanı. Daha önceki yönetim tarafından ?MAKAM KAPMAK İÇİN ATLAMA YERİ? olarak kullanılan derneği, edebiyat ve sanat dairesine çekti. Kültür sanat çalışmaları beğeni ile takip ediliyor.

Taki AKKUŞ

ZARALI. Türk Edebiyatının önemli isimlerinden biri.Pek çok kitabı mevcut. Bir SİVAS sevdalısı?2020 yılının ona esenlikler getirmesini diliyoruz.

Bünyamin UĞUR

Bir kültür sevdalısı. Bekir GÜZELDAĞ ve arkadaşları ile birlikte çıkardığı kitap ULUSAL MEDYADA bile yer buldu.ALTINYAYLA ilçesi için kadri kıymeti bilinmesi gereken bir değer.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —