Sivas Ak Parti Anket Şokunda!

Sivas Ak Parti Anket Şokunda!

SİVAS POSTASI GAZETESİ´nin yaklaşık bir ay önce gündeme getirdiği anket haberi dengeleri değiştirir mahiyette. Belli aralıklarla Genel Merkez´nin ?kimi vekil görmek istersiniz? tek soruluk anketinde ilginç sonuçlar ortaya çıktı.

 

Sivas Postası Gazetesi yaptığı haberlerle gündemi belirlemeye devam ediyor. Bundan yaklaşık bir ay önce Genel Merkezin anket yaptığını duyurmuş, buna Sivas Ak Parti´nin dahi, inanmadığını belirtmiştik. Haber kaynaklarımızın ulaştığı bilgiler ise dudak uçuklatan mahiyette.

Yapılan anket analizinde, mevcut Ak Parti listesinde var olan 4 adayın listeye dahi giremedikleri şeklinde. TBMM Başkanı İsmet YILMAZ´ın ismi anket sıralamasında yer alırken, Hilmi BİLGİN, Yalçın ÖZDEMİR, Adem YILDIRIM, Selim DURSUN´un sıralamaya dahi giremedikleri alınan bilgiler arasında.

Mevcut adaylarla listenin tekrar hazırlanamayacağını belirten kaynaklarımız, olası aynı liste ile bir seçimin büyük yenilgiyi yaşatacağını belirtiyorlar.

Genel Merkezin yaptırdığı bu anketin diğer illerde de aynı sonuçları ortaya koyduğu belirtiliyor. Listelerde genel bir revizyonun söz konusu olduğunu belirten haber kaynaklarımız, özellikle gerek teşkilat, gerekse vekil sıralamasında taşların yerinden oynayacağını dile getiriyorlar.

 



Anahtar Kelimeler: Sivas Parti Anket Şokunda
Soz
19.08.2015 09:54:22
Akp den böyle bi liste istemiyoruz.fırsatçıları,çalışmayanlari istemiyoruz.bu liste gittiğinde adam gibi bi liste çıktığında karşımıza, hemen sadaka verecem SOZ.

yıldız
24.08.2015 08:16:22
Her gün dualarımızda inş.Bu adaylar olmaz özellikle de HİLMİ BİLGİN i aday yapmazlar olursa da gene oy vermeyeceğiz AK PARTİYE yılların ak partilisi olarak...

Sefilix
26.08.2015 11:06:47
valla zaten ülkesini düşünen bunların yaptıklarına bakınca babası aday olsa akp ye oy vermemesi gerekiyor. herşey ortada ve olup. erbakan hoca boşuna demedi bu bop çulara. akp ye oy vermek cehennemden bilet almak gibidir. unutmayın milli görüş gömleği giydiğiniz yıllarda verilen oy sebebiyle vekilin yada seçilen partinin icraatlarından ahirette sizde sorumlusunuz derlerdi bunlar. mesela ırak, libya, suriye ve ülkemizde akan kan bunların yanlış dış politikalarının eseri. daha yazacak çok şey var ama akp lilerin çok hızlı dönüş sergiledikleri ortamda ne yazsak anlamıyorlar. ama unutmayın hesap günü hesap vermeyen kalmayacak. biz bunları abdestli namazlı bilirdik ondan oy verdik demeniz sizi kurtarmayacak. e ama kime oy verelim demeniz sizi kurtarmayacak. şurada görüyoruz yazıp çiziyorsunuz şehirde konuşuyorsunuz insan memnun olmadığı adamın peşinden nasıl gider. nasıl destekler. gerçi kandırlıyorsunuz değil mi? rekorlar kitabına gireceksiniz en çok kandırılan parti ve partililer olarak. Allah akıl fikir vermiş kanmayın kardeşim ben kanıyor muyum :)

serhat
26.08.2015 21:44:29
Tepeden inme aday istemiyoruz artık haybeye oy yok ak partiye her gün yanımızda olan babacan AHMET ÜSTÜNDAĞIN bu secımde aday yapılmasını istiyoruz.Yeter artık bızım sesımız olmuyacak kısıyı ıstemıyoruz.

hakan
28.08.2015 19:29:55
Sivasta bakan dışında hiç kimse istenmiyor.Bunu herkes biliyor akp aynı hatayı yaparsa yine kaybedicek.Şahsım ailem bile oy vermeyiz aynı liste olursa.Ben beni dinleyen cenezemde düğünümde yanımda olan adamı isterim mecliste onun için AHMET ÜSTÜNDAĞ abimi mecliste görmek istiyorum.AK parti eğer hocamızı yanına alırsa mhpden diğer vekilliğide alması uzak değildir.ACI GERÇEKLER.