Sivas Başarıyor, O Eleştiriyor

Sivas Başarıyor, O Eleştiriyor

Sosyal medya hesabından adalet, dürüstlük, kul hakkı gibi pek çok metin ve resmi paylaşan Eğitim Bir İl Temsilcisi KARAKOÇ´un, medeniyet temeli olan Eğitimde Sivasi Hareketi hakkında olumlu beyandan kaçınması hayretle izleniyor.

 

Sanal âlemde var olan ve kolaycılığın kolaycılığı olan ?beğen ve paylaş? butonu ile hamaset sanallığı Sivas´ta da başını alıp gidiyor. Sosyal medyada klavye hakkaniyetine sarılan pek çok ismin, hakkaniyetin neresinde oldukları ise kamuoyunda merak ediliyor.

Sivas Eğitimde sıçrama yapmak için elinden geleni yaparken, eğitime destek olması gereken Eğitim Bir İl Başkan KARAKOÇ´un her fırsatta eğitim çalışmalarını şahsileştirerek eleştirmesi hayretle izleniyor.

Medeniyet temeli olan ve ŞEMSİ SİVASİ HAZRETLERİ´nin manevi yürüyüşüne atıf yapılarak oluşturulan Eğitimde Sivasi Hareketine karşı olumsuz bir tutum içinde bulunan KARAKOÇ´un, ?medeniyet? kelimesinden ne anladığı merak ediliyor.

Eğitimde Sivasi Hareketi gerek eğitimciler, gerekse il dışında beğeni ile izlenip yılı başarı ile kapatmasına rağmen, Eğitim Bir İl Başkanı KARAKOÇ tarafından gölgede bırakılmak maksatlı eleştirilmesinin Sivas´ın hayrına olmadığı dile getiriliyor.

Sendikanın, devasa adımlar atıp şehrin eğitim geleceği için değer ve fikir üretmesi gerekirken, kapalı kapıla ardında yaptığı ?dar çevre toplantıları? ile var olan başarının kadükleştirilmesi için uğraş verdiği haber merkezimize gelmeye devam ediyor.

Eğitim Bir kaynakları, neredeyse İl Temsilcisi KARAKOÇ´un ?eğitimde başarılar sağlanmasından ödünün koptuğu? yorumlarını yapıyorlar.



Anahtar Kelimeler: Sivas Başarıyor Eleştiriyor