SİVAS, Başkanını Arıyor

SİVAS, Başkanını Arıyor

SİVAS´ın önümüzdeki aylarda BÜYÜK ŞEHİR Belediyesi olma ihtimali yükselirken, Büyük Şehir olması durumunda başta İl Özel İdaresi araç gereçleri Belediyeye geçecek. Bütün ilçe ve köyler de tek merkezden yönetilecek. Devasa bir şehri yönetecek Belediye Başk

SPHM ÖZEL HABER

Belediye Başkanlığın seçimlerine 1 yıl kalmışken, şehir Belediye Başkanının kim olacağını konuşuyor. Yeni isimler şehrin gündeminde yerini alırken, son demde dilden dile dolaşan Büyük şehir olma durumu ise SİVASLILAR´ı heyecanlandırıyor.

İLKBAHAR gibi SİVAS´ın Büyük Şehir olma durumu netleşecekken, büyük şehir olunması durumunda ise Belediyenin etki alanının epey bir büyüyeceği belirtiliyor.

Arazi anlamında geniş topraklara sahip olan SİVAS, İlçeleri ve köyleri ile de BÜYÜK ŞEHİR BELEDİYESİNE bağlanacak.

İl Özel İdaresine ait araç gereçlerinde Büyük Şehir Belediyesine geçmesi yanı sıra,Belediyenin her bir alana hizmet götürmesi gerekeceği ve Belediye Başkanı olacak ismin de Sivas´ın her alanını avucunun içi gibi bilmesi gerektiği vurgulanıyor.

SİVASLILAR Belediye Başkanlarından son 10 yılda hiç memnun olmadıklarını her ortamda dile getiriyorlar.

Şehrin olası Büyük Şehir Belediyesi olması durumunda, seçilecek başkanın da donanımlı, halkta karşılığı olan, şaibeye ve imar işlerine bulaşmamış, müteahhitlik ilişkisi olmayan, Ankara bürokrasisinde iş bitirici birinin olması gerektiği görüşleri dillendiriliyor.

Hatta Belediye Başkanı olacak ismin, parti ayrımı gözetmeyen, şaibeli isimleri yanına yaklaştırmayan, bütün mesaisini halkı için kullanan biri olması gerektiği vurgulanıyor.



Anahtar Kelimeler: SİVAS Başkanını Arıyor
fyuıolkş
1.02.2018 11:44:13
SİVAS büyükşehir olunca; -*Müteahhit ve inşaatçı olmamalı. * Memleketin ilerigelen kötü huylu sonradan görme işadamlarıyla bir araya gelip memleket menfaatlarını bir kenara bırakıp kendi çıkarlarına ağırlıklı çalışmamalı.*Üretken çalışkan ve gözu doymuş olmalı.* Yılmaz Büyükerşen gibi memleketin çehresini değiştirmeli.Vatandaşın takdirin kazanmalı.

Nejat DEMİR
2.02.2018 20:54:02
Mikro ayrışmalara zemin ve zaman ayırmayacak o şu bu diye değerlerimizi ayrıştırmayacak insanları boy pos makam mevki para pul şehirli köylü ayrımına tabi tutmayacak insanına şehrine ülkesine hizmeti adamlığı bilecek insanlığıyla toplumsal yaşamıyla insanlara örnek olacak Necati Çelik Göksel ARAS Hakan AKKAŞ isimleri üzerinde ciddi çalışmalar yapılmalı ve mutlaka ilimize katkıları AKPARTİM bünyesinde en üst düzeyde sağlanmalı.

Ali Can
3.02.2018 15:41:04
SİVAS İNSAN TÜKETEN ŞEHİR MAALESEF. SİVAS a HİZMET EDİP DE İFLAH OLAN VAR MI? SİVAS İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞANLAR SİVAS I TERK ETMEK ZORUNDA BIRAKILDI. AYAKLAR BAŞ OLUNCA SONUÇ BUDUR. MAALESEF KALİTELİ ADAY YOK ORTADA.

Sivas Sevdalısı
4.02.2018 13:06:24
Sultan Şehir Sivas mizin Yeni Belediye Başkanı Bizce BURHANETTİN KURU Olması Gerekir.Vizyonu Geniş Aklı Selim Bir Beyefendi.Hiç Değilse Hak Hukuk Konusunda Çok Duyarlı.BURHANETTİN Bey İl Başkanlığı Döneminde Partide Çok Büyük Yenilikler Yaptı Ve Parti Bir Çağ Atlamış.Allah Burhanettin KURU nun Yolunu Bahtini Açık Etsin.Biz İstanbul daki Yiğidolar Olarak Burhanettin KURU Beyi Yeni Belediye Başkanı Görmek İstiyoruz.Saygilarimizla

dürüst sivaslı
20.02.2018 10:16:06
Sivas belediye başkanı ahlaklı ve dürüst olsun. İmardan çalmasın kul hakkı yemesin yeter. gerisi hikaye gelir