Sivas Başkanını Arıyor!

Sivas Başkanını Arıyor!

SİVAS POSTASI GAZETESİ´nin ulaştığı ilginç anket çalışmaları önümüzdeki haftalarda kamuoyu ile paylaşılacakken, Sivas BELEDİYESİ için MHP´nin ittifak çerçevesinde ısrarcı olacağı öğrenildi.

SPHM ÖZEL HABER

Ak Parti ve MHP yerel seçimlerde ittifak görüşmeleri için düğmeye basarken, SİVAS POSTASI´nın ulaştığı ilginç  anket sonuçlarında ise ŞOK ETKİSİ oluşturacak sonuçlar mevcut.

Gerek MHP, gerekse AK PARTİ´nin şehir kamuoyunun nabzını değişik şekillerde ölçtükleri bilinirken, özellikle MHP´nin İÇ ANADOLU BÖLGESİ´nde bazı Belediye Başkanlıklarını istedikleri bilgilerine ulaşıldı.

MHP´nin SİVAS´taki oy artışının da bunda etkili olduğu ve MHP Genel Merkezinin SİVAS başta olmak üzere, oy artırdığı iller üzerinde çalışmalar yaptığı öğrenildi.

MHP Milletvekili Ahmet ÖZYÜREK´in kamuoyunda oy artışını hala devam ettirdiği  ve bu ivmeyi yakalayan MHP´nin SİVAS BELEDİYE BAŞKANLIĞINI istediği kulislerde dile getiriliyor.

MHP´nin şaibeye bulaşmamış, müteahhitlik ilişkisi olmayan, imarda eş dost akraba kollamayan,yolsuzluk ve usulsüzlükle anılmayan, FETÖ ile geçmişte ticari ahbaplık kurmayan, her kesimin ilgisine mazhar olan bir isim ile seçime girmesi durumunda seçimi alacağı görüşleri dile getiriliyor.



Anahtar Kelimeler: Sivas Başkanını Arıyor