Sivas BAŞKAN´ını Arıyor!

Sivas BAŞKAN´ını Arıyor!

Yerel seçimlere az bir zaman kala yavaş yavaş aday adayları da netleşmeye başladı.Sami AYDIN´ın bazı uygulamalarını mahkemeye taşıyan ve mahkemeyi kazanan Eski Başkan Doğan ÜRGÜP´ün de aday adayı olacağı öğrenildi.

SPHM ÖZEL HABER

SİVAS eski Belediye Başkanı Doğan ÜRGÜP´ün, yeniden aday adayı olacağı öğrenildi.

Sami AYDIN ve ekibinden bıkan halkın aday adaylarının çokluğu karşısında sevindikleri ve belediye yönetiminin el değiştirmesi hususunda bir vicdani dalganın yayıldığı vurgulanıyor.

Sami AYDIN ve ekibinin şehrin sorunlarını bilip çözüm üretmek yerine el birliği ile ?kibir ve kendini beğenme?  tuzağına düştükleri kamuoyunda  dile getirilirken, AYDIN´ın danışmanları da eleştirilerin odağında.

Şehre dair bir düşünce üretemeyen AYDIN ve ekibine tepki gösteren SİVAS halkı, ?eğer Aydın aday olursa  Ak Partiye oy vermeyeceğiz? diye görüşlerini dile getiriyorlar.

Bu bağlamda Doğan ÜRGÜP´ün de aday adaylığı için hazırlandığı ve milliyetçi kanadın kulisleri ile ya AK partiden ya da MHP veya BBP listelerinden seçime gireceği bilgilerine ulaşıldı.



Anahtar Kelimeler: Sivas BAŞKAN Arıyor
bahattin kal
13.09.2018 08:47:48
Sayın Doğan ürgüp Sivas a bir katkı sağlayamamış denenmiş birisi, nasıl aday olacakmış anlamadım bir de önceki seçimlerde belediye encümen adylarına bakın Doğan beyin.Siyasetten çekilin bıktık kardeşim her zaman aynı şeyleri yaşamaktan zaten inşaat şirketiniz boya şirketiniz var.Yoksa bunlar sizin değil kardeşlerinizinmi?

sinan korkmaz
13.09.2018 13:12:02
eğer bu doğan ürgüpü sivas halkı bidaha seçerse allah sivaslıları ıslah etsin timurun nede sivasa saldırdığı belli oluyo

sinan korkmaz
13.09.2018 13:15:01
ekibi belli desenize artık mustafa memmet çınargil bide olmazsa olmaz muaz danışman olarakta hamdi dilmenide alır artık vah sivas vah