Sivas BAŞKAN´ını Arıyor!

Sivas BAŞKAN´ını Arıyor!

GENEL SEÇİMLERDE 20 puana yakın merkezde oy kaybeden SİVAS AK PARTİ sancılı bir sürece girdi. Kaybedilen oyların yeniden toparlanması için yerel seçimlere iyi hazırlanmayı planlayan GENEL MERKEZ, İç Anadolu Bölge Sorumlusu Ak Parti Çorum Milletvekili OĞUZ

SPHM ÖZEL HABER

AK PARTİ GENEL MERKEZİ yerel seçimlere kıran kırana hazırlanıyor. Genel Merkezin SİVASLILAR´a 300 bin civarında SMS attığı ve bunlardan 80 bin civarında geri dönüş sağlandığı öğrenildi.SİVASLILAR´în değişim yönünde irade koyduğu ise alınan bilgiler arasında.

SİVAS POSTASINA ulaşan bilgilere göre  yapılan anketlerde Mevcut Belediye Başkanı Sami AYDIN´ın ise son sıralarda olduğu öğrenildi. Halkın memnuniyetsizliğinin gerek anketlere yansıdığı gerekse diğer araştırmalar ile GENEL MERKEZE ulaştığı belirtiliyor.

Geçtiğimiz CUMA GÜNÜ SİVAS´a gelen Ak Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan KAYA ise teşkilatın nabzını tuttu. Belediye Başkanı KİM OLSUN diye istişarelerde bulunan KAYA´ya çok detaylı bilgilerin verildiği öğrenildi.

Mevcut Belediye Başkanı Sami AYDIN  ile yol alındığı takdirde seçimin kaybedileceği de KAYA´ya iletilirken, AYDIN´ın hazırladığı ekibi haricindekilerin AYDIN aleyhine görüş bildirdikleri bilgilerine ulaşıldı.

Teşkilat mensupları ile topluca görüşmenin yanı sıra TEK TEK de görüşen KAYA´nın titizlikle notlar aldığı ve bu notları GENEL MERKEZE ileteceği öğrenildi.

Diğer bir ayrıntıya göre ise Oğuzhan KAYA´nın partililer dışında da, bir takım bilgiler ve araştırmalar yaptığı yönünde.



Anahtar Kelimeler: Sivas BAŞKAN Arıyor