Tarih: 16.08.2020 11:14

SİVAS Boşaldı!

Facebook Twitter Linked-in

SPHM ÖZEL HABER

 SİVAS´ta her ortam ve her ikbal kuyruğunda hazır kıta bekleyen sanal mücahit tayfasının bu günlerde seslerinin çıkmadıkları gözlemleniyor. Ayda 30 liralık İNTERNET tarifeleri ile sosyal medya kullanan ve orada bir cümle AYET ve HADİS paylaşarak ?ben buradayım neden beni keşfetmiyorsunuz? diye feryadı figan eden bazı çıkarcı hokkabazların, şimdilerde ülkemizin güzide beldelerinde tatil yaptıkları biliniyor.

Ortak değerler, Ortak İdealler ve HİÇ VAR OLMAYACAK BİR DÜNYA kurma aşkı ve ideali için ceplerinden bir kuruş harcayamayan bazı zavallı bezirganların, tatil dönüşü yine kent meydanında AMERİKA ve İSRAİLE bağırmaları bekleniyor.

Makam mevki için atmadıkları takla kalmayan pek çoğunun, sanal alemde ise ayet hadis ve hakkaniyetli özlü söz paylaşmaları hayretle izleniyor.

Ortak idealler ve ortak hayaller için küçük bütçeler oluşturup fedakarlık yapalım dendiğinde, ?borçluyuz, ödememiz var? diye elleri titreyen pek çok sanal mücahidin, şahsi harcamalarda ise ellerinin açık olduğu gözlemleniyor.

Sosyal medyada yıl boyu bıkkınlık oluşturacak şekilde hamaset paylaşan nicesinin, bu ilkelerle yakından uzaktan ilgi ve alakalarının olup olmadığı ise herkesçe merak ediliyor..

Dik duruş, tavır sahibi olma, haksızlıklara ses çıkarma, OMURGALI olma,adam gibi adam olma gibi erdemler gündeme geldiğinde sırra kadem basıp, ortadan kaybolan nice sanal klavye kahramanının, Eylül ayı ile birlikte yine hamasi yaşamaya devam edeceği sanılıyor.

İlkeler ve idealler uğruna hiçbir BEDEL ödemeyen, zor zamanlarda sırra kadem basıp, tehlike geçince ortaya çıkıp boş nara atan nice asalağın, aynaya bakıp bakmadıkları ise merak ediliyor.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —