Tarih: 26.03.2017 20:10

Sivas Bunlara Gün Sayıyor

Facebook Twitter Linked-in

 

Dünyadaki gelişmeleri ve Türkiye´nin etrafındaki ateş çemberi yeni tedbirler ve yeni stratejik illerin oluşturulmasını zorunlu kılıyor. Türkiye´nin ortasında bulunan SİVAS da bu minvalde öne çıkan illerin başında geliyor.

Hızlı Tren, Lojistik Köy, Karadeniz Akdeniz Yolu ile denizlere ve Türkiye´nin her bölgesine kısa yoldan ulaşım imkanına sahip olacak olan Sivas, barışta ve savaşta öne çıkacak bir il konumuna dönüşüyor.

Lojistik Köy konusunda müsteşarlığından bu yana konuyu yakından takip eden Mehmet Habip SOLUK´un bu önemli gayretleri Sivaslılar tarafından takdir ediliyor.

2018 yılı gibi tamamlanması planlanan Karadenizi Akdenize bağlayan yolun da bitirileceği ve Sivas´ın ORDU sahillerine 2 saatte ulaşabileceği ve aynı zamanda Karadenzililer´inde 2 saat içerisinde Sivas´a gelerek kültür, ticaret ve ekonominin canlanmasına önemli katkılar sağlayacakları belirtilmekte.

Mehmet Habip SOLUK´un bu çalışmalarını beğeni ile takip eden SİVASLILAR, Demir Çelik Fabrikası konusunda da, SOLUK´un bir düşünce geliştirmesini bekliyorlar.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —