SİVAS Bunları İlk Defa Duyacak!

SİVAS Bunları İlk Defa Duyacak!

Paralel Yapı ile tek başına yıllardır mücadele veren ve PARALEL YAPI tarafından pek çok sıkıntılara uğratılan SİVAS POSTASI gazetesi, Ülke menfaatleri gereği bu yapının kılcal uçlarını deşifre etmeye devam ediyor.17-25 Aralık´tan daha yıllar önce bu yapın

 

Türkiye FETÖ yapılanması ile canını dişine takarak mücadele ederken bu ihanet yapısının SİVAS ağı ise yavaş yavaş deşifre olmaya devam ediyor.

SİVAS POSTASI GAZETESİ´nin elde ettiği bilgiler ise dudak uçuklatan mahiyette.

GAZETEMİZİN ulaştığı bilgilere göre, FETÖ yapılanmasının İL İMAMLARI deşifre olup devlet tarafından derdest edilirken, bu durumu planlayan FETÖ´nün ?GÖLGE İMAMLAR? yolu ile ikinci bir yapıyı B PLANI olarak hazırladığı ve bu yapının ise yeni bir PARALEL YAPI olduğu belirtilmekte.

İL İMAMI yapılanmasının halka açık olduğu bilgisine ulaşılırken, ?GÖLGE İMAM?ın ise tam bir gizlilikle iş yaptığı, halka kapalı sonuç odaklı kadrolaşmaları tesis ettiği belirtilmekte.

SİVAS POSTASI GAZETESİ´ne ulaşan bilgilere göre 2010-2013 yıllarında SİVAS´ın ?GÖLGE İMAM?ının ABDÜLKADİR kod ismini kullanan O.ÇITAK olduğu vurgulanmakta.

KIZILIRMAK PANSİYONU´nda genellikle kalan bu gölge imamın burada kabulleri yapıp kadrolaşmaları sağladığı belirtilmekte.

Diğer ilginç bir görevlendirmeye ulaşan gazetemiz ?SER REHBER? lerin görev alanlarını açıklıyor.

İl İmamı tarafından dershanelere GENEL MÜDÜRE yardımcı olması sebebiyle SER REHBERLERİ atadığı ve bu rehberlerin ise öğrencileri fişleyip, manevi yönden yönlendirdiği bilgisine ulaşıldı.

Ayrıca ?BÜYÜK BÖLGE İMAMLARININ? ise A.Y.YAVUZ,İ.ÜNAL,H.TURACI, ve M.BAYIR olduğu,M.BAYIR´ın ise aynı zamanda KANGAL İLÇESİNDE dershane müdürü ve KANGAL İMAMI olduğu bilgisine ulaşıldı.

SİVAS FETÖ yapılanmasının en güçlü faliyet yerlerinin dernekler olduğu ve bu dernek yapılanmaları yolu ile de DEVLETİ MİLYONLARCA lira dolandırdıkları belirtilmekte.

Dernek yöneticilerinin İL İMAMI ve Büyük Bölge İMAM tarafından belirlendiği ve tüm projelerin bu derneklere hazırlattırılarak SODES ve AB projelerini almalarının sağlandığı ifade edilmekte.

DERNEKLERİN yürüttüğü tüm projelerin DERNEKLER İMAMI M.TÜRKYILMAZ, A.ERASLAN ve H.SEMERCİ tarafından yönetilip devletin dolandırıldığı bilgisine ulaşıldı.

Devlet Tarafından maddi destek sağlanan projeler belirlenince İL İMAMI´nın DERNEKLER İMAMI M.TÜRKYILMAZ´dan konular ile ilgili araştırma yapıp proje hazırlattığı ve İL İMAMI tarafından da bu projenin önce SİVAS VALİLİĞİ tarafından ardından da ANKARA bağlamlı bağlantıları yolu ile bu projelerin onaylattırıldığı bilgisine varıldı.

SİVAS POSTASI GAZETESİ´nin diğer bir ulaştığı bilgi ise yine çok şaşırtıcı.

FETÖ´nün her ilde GÖLGE İMAM adı altında özel hizmetlerinden sorumlu ve ilin bütçesinin yaklaşık yüzde ellisini örtülü ödenek olarak kullanan gizli bir yapılanması olduğu, bu yapılanmanın GÖLGE İMAM´ın altında DEVLETE ait özel kurumların imamları olduğu ve bu imamların SAHTE İSİMLERİ ve 2.telefonlarının olduğu belirtilmekte.

FETÖ SİVAS YAPILANMASININ özellikle VALİ, VALİ YARDIMCISIBELEDİYE BAŞKANI, BAŞKAN YARDIMCILARI kişilerden oluşan BÜROKRASİ imamının olduğu bilgilerine ulaşıldı.

Ayrıca her SALI sabah KIZILIRMAK PANSİYONU´nda GÖLGE İMAM, SER REHBERİ,İL İMAMI,BÖLGE İMAMLARI,BÜROKRAT İMAMI,EMNİYET İMAMI,ADLİYE İMAMI, AVUKATLAR İMAMI katılarak haftalık değerlendirme yaptıkları belirtilmekte.

SALI günleri GÖLGE İMAM´ın Başkanlığında yapılan toplantıda özellikle devlet kadrolarına sızma ve kadrolaşama aşamalarının konuşulduğu iddia edilmekte.

FETÖ bütçesinin illerde sadece GÖLGE İMAM´ın denetiminde olduğu ve bu GÖLGE İMAM´ın bu paraları nereye aktardığını ise kimsenin bilmediği vurgulanmakta.

Bir başka dikkat çeken husus ise çok ilginç.

Yapının CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ ayağını ise DİN KÜLTÜRÜ ÖĞRETMENİ Veysel TIKAÇ´ın yaptığı bilgisine ulaşıldı.

Veysel TIKAÇ´ın yardımcısının ise Prof.Ö.CEVİT olduğu beraberce ÜNİVERSEİTEDE BAĞIŞ, KURBAN DERİSİ, ÖĞRETİM GÖREVLİSİ KADROLAŞMALARI, Yapıya Adam temin etme gibi işleri yaptıkları vurgulanmakta.

Veysel TIKAÇ´ın doktorlara yönelik sohbetleri de yapan şahıs olduğu ve REFERNASLAR kullanarak üniversitede herkese ulaştığı belirtilmekte.

FETÖ yapılanmasının bir diğer ilginç çalışması ise SİVAS MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ile ilgili.

GÖLGE İMAM´ın talimatı ile eğitim camiası mercek altına alınırken, SULTAN MURAT OKULLARI ve EĞİTİMCİLER DERNEĞİ´nde günlerce isimler üzerinde çalışıldığı bilgilerine ulaşıldı.

Eski Milli Eğitim Müdürü Zekeriya ÇINAR´dan rahatsız olan yapının ÇINAR´ı saf dışı bırakmak için yoğun çaba harcadığı ve ayrıca FETÖ Okullarına göz açtırmayan Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ahmet SEVİM´den de rahatsız olup Ankara bağlamlı irtibatları ile bu isimlere baskı yaptırmaya çalıştıkları bilgilerine ulaşıldı.

Ayrıca FETÖ okulları ve dersanelerine göz açtırmayan MÜFETTİŞLERİN de mercek altına alınıp saf dışı bırakılma talimatının GÖLGE İMAM tarafından ANKARA bağlantılarına iletildiği belirtilmekte.

GÖLGE İMAM´ın Salı toplantısının bir kaçını 2014 yılı Okul Müdürü ve Müdür yardımcıları görevlendirmeleri listeleri üzerinde çalıştıkları bilgisine ulaşıldı.

Valilik kanalıyla temin edilen taslak listeler üzerinde çalışıldığı belirtilirken, FETÖ yapısından olmayan lakin eğitime ve devlete faydası olmayacak vasıfsız insanların görevlendirilmesi için çaba gösterildiği bilgilerine ulaşıldı.

FETÖ yapısının siyasi bağlantıları ile VASIFSIZ isimlere ONAY vererek, DEVLETİN EĞİTİM misyonunu baltalamaya çalıştığı vurgulanmakta.

Hiçbir şeyi göz ardı etmeyen FETÖ GÖLGE İMAM´ının özellikle 2014 yılı görevlendirmeleri sırasında ?İSTİKLAL MARŞI ve BAYRAK? bilinci olmayan okul idarecilerini tespit ettirdiği ve onların görevlendirmelerinin kendi adamlarının görevlendirmelerinden de daha önemli olduğuna vurgu yaparak bu isimleri özellikle görevlendirmeye çalıştığı belirtilmekte.

FETÖ GÖLGE İMAMI ve Büyük BÖLGE İMAMLARININ, Eğitim Bir Sen Sendikası üyeleri ve Türk Eğitim Sen üzerinde de kafa yordukları bilgilerine ulaşıldı.

TÜRK EĞİTİM SEN´den bazı isimleri okul idarecisi olma vaadi ile istifa ettirip EĞİTİM BİR SEN´e geçmelerini sağlayan yapının, ayrıca EĞTİM BİR SEN içerisinde bilgi toplama, ses kaydetme gibi görevler vererek ?muhbir? olarak kullandığı bilgilerine ulaşıldı.

FETÖ yapılanması dışında olan ve ?muhbir? olarak kullanılan isimlerin aynı zamanda TÜRK EĞİTİM SEN´e de sokulduğu iddia edilmekte.

Eğitim Bir Sen İl Temsilcisi Halil İbrahim TEMİZ üzerinde de çalışmalar yapan GÖLGE İMAM ve Diğer İmam Veysel TIKAÇ´ın, TEMİZ´in Milli Görüş Geleneğine sıkı sıkıya bağlı olmasından rahatsızlık duydukları ve bu isme yanaşamadıkları vurgulanmakta.

FETÖ İMAMLARININ SALI toplantılarının bir kaçında ise İMAM HATİPLİLER DERNEĞİ ve ANADOLU GENÇLİK DERNEĞİ´nin konu edinildiği öğrenildi.

İMAM HATİPLİLER DERNEĞİ ve AGD´nin son yıllarda atak içinde olmasından rahatsız olan GÖLGE İMAM´ın bu derneklerin toplumda itibarsızlaştırılması için çalışmalar yapılması görevini SER REHBERLERE verdiği öğrenildi.

Basın üzerine de çalışma yapan FETÖ mensuplarının SİVAS POSTASI GAZETESİ üzerine günlerce çalıştıkları ve bu gazetenin yayınlarından nefret ettikleri bilgilerine ulaşıldı.

FETÖ´nün arsa kumpaslarını, kadrolaşmalarını, hüllelerini deşifre eden SİVAS POSTASI´nı hedef alan FETÖ´nün bu gazeteyi ADLİYE ve EMNİYETTEKİ uzantıları ile sıkıştırdığı ve kamuoyu nezlinde itibarsızlaştırmak için yoğun çaba gösterdiği bilgilerine ulaşıldı.



Anahtar Kelimeler: SİVAS Bunları Defa Duyacak
VAKKAS
4.02.2017 23:09:53
SAĞLIK SAĞLIK SAĞLIK SİVASIN EN BÜYÜK BÜTÇESİ FETÖ DENEN Kİ ÇOĞUDA NAMAZ NİYAZ İBADET İÇİN ŞEYTANİ HİNE ALİM SANAN ÜÇ BEŞ HEMŞİRE BİR İKİ SAĞLIK MEMURU BİR İKİ DOKTOR PEKİ SAĞLIĞIN YÜZLERCE MÜDÜRÜ YARDIMCISI DAİRE BAŞKANI BAKANLIK TEŞKİLATINA KAPAK ATMIŞ KALİTE KALLAVİ FETÖ NERDE SAHİ NERDE