SİVAS Müjde Bekliyor!

SİVAS Müjde Bekliyor!

Sivas-Ankara Uçak Seferlerinin olmaması vatandaşları mağdur ediyor. En azından Cuma- Pazartesi olmak üzere uçak seferlerinin başlatılması gerektiğini dile getiren Sivaslılar, Türk Hava Yolları´nın yeterince uçağı bulunduğunu ve Sivas- Ankara uçak seferler

 

SİVAS, tuhaf bir garabet ile karşı karşıya. Ankara-Sivas uçak seferlerinin olmaması tepki çekiyor. Ankara´da işi olan pek çok insan, işlerini halletmek için saatlerce yolda zaman öldürürlerken, Ankara´da bulunan Sivaslılar da şehirlerine gelmek için kısa yol olan uçak imkanından yararlanamamanın ızdırabını yaşıyorlar.

Bakanlıklar, TBMM başta olmak üzere, en üst düzey Devlet Kuruluşlarının bulunduğu  Türkiye´nin kalbi olan Ankara´ya uçak seferlerinin neden başlatılmadığı merak ediliyor.

Ankara´da öğrenim gören Sivaslı öğrencilerde bu konudan bizar olduklarını ve ailelerini görmek için kısa tatil zamanlarını yollarda heba etiklerini dile getiriyorlar.

Cumhuriyet Üniversitesi akademisyenleri de biran önce uçak seferlerinin başlatılmasının Sivas´a geliş gidişleri kolaylaştıracağını ve şehri cazip hale getireceğini vurguluyorlar.

Bu konuda tecrübeli isim olan ve Ulaştırmanın duayeni konumundaki Habip SOLUK´un, ANKARA-SİVAS uçak seferlerinin başlatılması konusunda insiyatif alması gerektiği görüşleri dile getiriliyor.

Duble yollar, hızlı tren ve daha başka pek çok hizmette emeği olan SOLUK´un, Türkiye´nin kalbi olan Ankara´ya biran önce SİVAS´tan uçak seferlerinin başlatılması için gayret etmesi arzulanıyor.



Anahtar Kelimeler: SİVAS Bunu Bekliyor
Vatan KAÇAR
17.04.2017 17:36:13
havaalanına erken gitme check in falan derken gene otobüs ile aynı kafaya geliyor. seferler vardı talep görmedi. değmez boş iş.

taner
17.04.2017 18:23:25
HELAL OLSUN GAZETENİZE, SİZDEN BAŞKA HİÇ BİR SİVAS MEDYASI BU SORUNU GÖREMEDİ, SİVAS MEDYASI SIVACILIKLA MEŞGUL, GERÇEKTEN ANKARA UÇUŞLARI DERHAL BAŞLATILMALI, YÜZDE YETMİŞŞ OY VERMİŞ BİR ŞEHRE HER ŞEY YAPILMALI, BU ŞEHRE ARTIK SAHİP ÇIKILMALI,,,

metin
5.05.2017 01:08:48
SİVAS VEKİLLERİ BU GAZETELERİ OKUMUYORMU NEDEN HALA ANKARA YA UÇAK YOK, HEM GAZETE YAZMASA VEKİLLER DÜŞÜNEMİYORMU BU İHTİYACI, BU NASIL SAHİPSİZ ŞEHİR, ÜSTELİK YUZDE 70 OY VEREN BİR ŞEHİR, PES DOĞRUSU,,,

mert
3.08.2017 11:39:00
seferler vardı talep görmedi gibi yorum yapan arkadaş hangi otobüs firmasına hizmet ettiğini de söyle bilelim. unutmadan matematiğe de gereken önemi vermelisin...

doğan doğan
8.08.2017 11:13:28
MEMLEKETİM SİVAS İŞİMİZ GEREĞİ ANKARA´DA ÇALIŞIYORUZ ANKARA SİVAS ARASI SÜREKLİ UÇAKLA SEYAHAT EDİYORDUM YOĞUNLUK OLDUĞU İÇİNDE ENAZ BİR HAFTA ÖNCEDEN REZERVASYON YAPMAK GEREKİYORDU;SABAH 06,00 DA KALKSAN 09,00 DA İŞİNİN BAŞINDASIN , NEDEN KALDIRILDI HİÇ ANLAM VEREMEDİM

Bülent yıldız
18.08.2017 22:39:38
Ankara sivas uçakları çok önemli sivas için .Hızlı trenin ne zaman başlayacağı belli degil.Gerekirse pegasus ile görüşülebilir.