Sivas Bunu Konuşuyor!

Sivas Bunu Konuşuyor!

Ak Parti listesinin belirlenmesi akabinde Ziya ŞAHİN´in listede olmaması şok etkisi oluşturdu. Günler önce Hilmi BİLGİN ve taraftarlarının ?ZİYA yok Bilgin 2.sırada? haberleri yaydığı kamuoyunda bilinirken, aynı minvalde siyasi hayatının son aylarını yaşa

SPHM ÖZEL HABER

Ak Parti İl Başkanı Ziya ŞAHİN´in listede yer almaması şehirde konuşulan konuların başında geliyor. UZUN ZAMANDIR İL BAŞKANI olan ŞAHİN´in, listeye girememesinde iki ismin etkin olduğu kulislerde yoğun bir şekilde tartışılırken, bunlardan birinin Hilmi BİLGİN diğerinin de Sami AYDIN olduğu iddia ediliyor.

Sami AYDIN ve Hilmi BİLGİN ikilisinin son yıllarda ortak hareket ettikleri kamuoyunda biliniyor. İlk önce ŞEHRİN GÜÇLÜ SİYASİ İSİMLERİNDEN Habib SOLUK aleyhine kamuoyu oluşturan bu ikilinin, aynı zamanda Bakan YILMAZ aleyhine muhalefeti de şehirde organize ettikleri uzun zamandır Ak Parti kulislerinde yüksek sesle dillendirilen bir konu olarak akıllardaki yerini koruyor.

Siyasi hayatının son aylarını yaşayan Sami AYDIN´ın, olası Ziya ŞAHİN´in Belediye Başkanı olmasının önünü kesmek için siyasi soyutlamaya gittiği yorumları yapılırken, Hilmi BİLGİN´in de hem vekillik hem de belediye için ZİYA ŞAHİN´in önünü kesmek için elinden geleni yaptığı dile getiriliyor.

BİLGİN´in listede olmaması ve Sami AYDIN´ın da halk nezlinde puan kaybettiği son aylarda görülürken, kendi eştikleri siyasi kuyuya kendilerinin düştüğü yorumları yapılıyor.



Anahtar Kelimeler: Sivas Bunu Konuşuyor
şakir gerçek
22.05.2018 08:49:34
tutumları ve davranışları toplumun kendilerine karşı olan değerlendirmeleri iyi analiz edilerek tam isabetli karar verilmiş yerini bulmuş.Zaten hilmi ve ziya nın olmayacağı kesindi.Şimdiden Ak partiliymiş gibi görünenler, şu anki belediye başkanının partili olarak yanında görünenler çarşı pazar iftar sonrası çay sohbetlerinde belediye nin mekanlarında ´´Sami´yi tekrar belediye başkanlığına aday yapmayacaklar.Onun için elimizi çabuk tutalım milletvekilliği adaylığımız ve adayımız olmadı bu kesin olur ´´ümidiyle yanıp tutuşmaktalar.Bazı kendini dev aynasında görenler var bu memlekette ahkam kesip duruyorlardı.Listeler açıklanınca ne oldu hepinizin öngörüleri veya Ankarada dayımız var edasıyla hava atanlar yalanlarınız nasıl ortaya çıktı.

sinan korkmaz
22.05.2018 09:38:08
şunlardan memlekete hayır gelirmi allah aşkına sivas gün gün eriyor yazık

Yusuf Kul
22.05.2018 11:23:10
ben yoksam o da olmayacak

öz sivaslı
22.05.2018 11:30:48
Kimsenin işin yapmayan, telefonları açmayan birinin,aday olarak ortaya çıkması bile büyük cesaret.

Ediz Cem
23.05.2018 12:41:01
Ak Parti Genel Merkezi Ziya Şahin´i iyi analiz etmiş. Hiç bir ufku ve vizyonu; Sivas için proje ve hayali olmayan bom boş bir adam. Seçim çalışması dediği faliyet aslında EGO´sunu tatmin etme saikiyle kamu kurumlarına ve özel işletmelere gidip kendini ağırlatmasından başka bir şey değildi. Ayrıca ziya içten pazarlıklı kendinden başkasını düşünmeyen bir adamdır. Sivas yatsın kalksın dua etsin. Elhamdulillah ki veki aday olamadı.

ziya beyciğim
23.05.2018 23:57:07
sağlıl müdürlüğüne atadığın cemaatçiler,mhp liler seni kurtaramadı.yazık oldu . neymiş efendim biz her taraın partisiyiz. adamı yerler öyle