Sivas Bunu Merak Ediyor!

Sivas Bunu Merak Ediyor!

Geçtiğimiz dönemde Şamil TAYYAR´ın yaptığı açıklama hala konuşuluyor. Cumhurbaşkanı´na önemli şeylerin iletilmediğine vurgu yapan TAYYAR konuşunca akıllara ?CİMER?´e Sivas´tan gönderilen şikayetlerin Cumhurbaşkanına iletilip iletilmediği de gelmeye başlad

  SPHM

Şamil TAYYAR´ın geçtiğimiz zamanlarda yaptığı açıklama bomba etkisi yaptı. TAYYAR Cumhurbaşkanımızın etrafının sarıldığı ve önemli bilgilerin kendilerine iletilmediğini belirtmesi akıllara SİVAS´ı getirdi.

SİVAS´ta CİMER´e pek çok önemli şikayet bilgi ve belgelerin iletildiği bilinirken, özellikle FETÖ yapılanması başta olmak üzere şehirdeki pek çok usulsüzlüklerin CİMER´e yazıldığı biliniyor.

 



Anahtar Kelimeler: Sivas Bunu Merak Ediyor
Yaşar Rende
22.03.2018 10:19:59
iletildiğini zannetmiyorum

Nejat DEMİR
22.03.2018 15:36:55
Çok gerekli bir süreç lakin iletilen konuları ayrıştıranlarda kişiye kuruma kanalize edenlerde süreci takip edenlerde sucu suçluya soran suçlunun suçuyla ilgili verdiği cevabı yeterli gören elemanların oluşturduğu süreçte akıl almaz bir keyfiyet ve akıl tutulması bir rahatlık var. Bu haliyle sorunları çözen değil sorunların üzerini örterek sorumluları koruyan kollayan sorunların büyümesine neden olan bir uygulama tepeden tırnağa görevlileri işlerliği ve işlevselliği yönünden sorgulanmalı. Sorun uygulamada değil uygulamanın her aşamasında sürece müdahil olup suya sabuna dokunmayan derdi tasası insana sevdası hakka hukuka en önemlisi insana yapılan haksızlıklara kul hakkı gerçeğinde itibar etmeyen pozisyon ve makamını korumanın derdinde olan biat ettiklerini koruma refleksinden başka hiç bir refleksi gelişmemiş kamu görevlilerinde.

kemal ak
22.03.2018 16:44:03
kendisi iletilmediğinide söylüyor.Terör örgütüyle mücadele etmek her vatansevrin vazifesidir.Bu mücadele sadece Sayın Cumhurbaşkanımızın mücadelesi değildir.Bu ve buna benzer örgütler her zaman karşısında Türk Milletini bulacakrır.Kim ki bu işi savsaklarsa en büyük vatan hainidir.

Ak Gönüllü
24.03.2018 10:29:19
Sivas dışarıdan farklımı ki sanki. Bi murat toraman mücadele etti onada etmediklerini bırakmadılar. Adamla halen uğraşıyorlar