Tarih: 11.07.2019 17:31

SİVAS DAVASI Yeniden Görülmeli!

Facebook Twitter Linked-in

Sivas Olayları Mağdurları adalet arıyorlar.. Terör soruşturması kapsamında tutuklanan Mardin Büyükşehir Belediye Eş Başkanı Ahmet TÜRK, yaş ve sağlık sebepleri nedeniyle serbest bırakılırken, 26 yıl önce Dış Güçler ve onların yerli işbirlikçileri tarafından kardeşi kardeşe kırdırmak için çıkarılan Otel Yangını sırasında bu olay ile uzaktan yakından ilgisi olmayıp uydurma delillerle tutuklanan, Sivas Mağdurlarının sesine ise kimse kulak vermiyor.

Kara gün olan ve Sivaslılar ile uzaktan yakına hiçbir ilgisi olmayan Madımak Oteli yangını ardından pek çok af çıktığı ve bu afta PKK ve DHKP-C  liler yararlandığı halde SİVAS şüphelilerinin faydalandırılmamasının hakkaniyet ilkesi ile çeliştiği ifade ediliyor.

Cezaevinde sağılık sorunları ile cebelleşen Sivas mağdurları 83 yaşındaki Ahmet Turan KILIÇ,Cafer SOYKÖK, Faruk BELKAVLİ ve diğerleri başkalarına sunulan haktan yaralanmayı bekliyorlar.

İlaçlarla ayakta duran SİVAS MAĞDURLARI´nın da sağlıktan dolayı tahliye edilmeleri beklenirken, Ahmet TÜRK´ün tahliyesi ise kamuoyunda dikkatle izleniyor.

Sivas´ta ve Türkiye´de bir Alevi Sünni çatışması için ortaya konulan ve içinde Dış Güçler ve PKK başta olmak üzere yerli pek çok taşeron Terör Örgütünün ortaya koyduğu bu hain katliamın günümüz verileri ışığında aydınlatılması için SİVAS DAVASI´nın yeniden görülüp hakkın ve adaletin yerini bulması bekleniyor.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —