Tarih: 26.07.2017 17:58

SİVAS Değişime Odaklandı

Facebook Twitter Linked-in

SPHM ÖZEL HABER

CUMHURBAŞKANI Erdoğan´ın Ak Parti gurubunda yaptığı toplantı SİVAS´ta günün konusu oldu. Dava idraki ile hareket etmeyen, metal yorgunluğuna uğramış teşkilatlar ile yol almayacağız demesi SİVAS kamuoyunda olumlu bulundu.

Sivaslılar, Ak Parti İl Teşkilatları ve Merkez İlçe teşkilatlarının halktan kopuk olduklarını ve ?eş dost, arkadaş? işlerini takip ettiklerini dile getiriyorlar.

Belediye çalışmalarından da memnun olmadıklarını dile getiren Sivaslılar, özellikle kişiye özel imar uygulamaları ve tarihi yerlerin yanlarının konut alanına çevrilmesi konusunu Cumhurbaşkanı ERDOĞAN´a şikayet ediyorlar.

DİKEY Mimari konusunda da Cumhurbaşkanı ERDOĞAN´ın talimatlarının dikkate alınmadığına vurgu yapan SİVASLILAR, mevcut belediye yönetimi ile şehrin her tarafının dikey mimari ile dolup taştığını dile getiriyorlar.

Cumhurbaşkanı ERDOĞAN´ın açıklamalarının arkasında olduklarını dile getiren AK PARTİ seçmeni ise, şehir yöneticilerine oy vermediklerini ?Bakan YILMAZ, Habip SOLUK ve Cumhurbaşkanı ERDOĞAN? için oy verdiklerini dile getiriyorlar.

Halkta tabanı olmayan isimler ile 2019 yılında şehirde oy kaybı yaşanacağını dile getiren Sivaslılar, kan değişiminin elzem olduğu görüşlerini vurguluyorlar.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —