MADIMAK DOSYASI Yeniden AÇILMALI!

MADIMAK DOSYASI Yeniden AÇILMALI!

SİVAS´ta masum insanların katledildiği 2 TEMMUZ hala sırrını koruyor. Kardeşi kardeşe kırdırmak için tasarlanan oyun ile bir ALEVİ-SÜNNİ çatışması hedeflenirken, bunun gerisinde ise ülkeyi darbeye hazırlamak olduğu yorumlanıyor.

SPHM ÖZEL HABER

SİVAS POSTASI GAZETESİ Sivas Olaylarını perdelerini aralamaya devam ediyor. Kardeşi kardeşe kırdırmak için SİVAS ve BAŞBAĞLAR´da yapılan katliam hala sırrını korurken, bunun o zamanlarda araştırmasının ise üstün körü yapıldığı iddia edilmeye devam ediyor.

Yangın akabinde, pek çok insanın NUMUNE HASTANESİNE götürüldüğü bilinirken,NUMUNE´de o yıllarda görevli doktorların ve polislerin pek çok olaya tanık oldukları ve bunu açık yüreklilikle kayıtlara geçirmedikleri iddia ediliyor.

Zamanın VALİSİ´nin NUMUNE´ye gittiği de bilinirken VALİ´ye detaylı bilgi verilip verilmediği ise tam bir muamma olarak duruyor...

SİVAS KAMUOYU, o zamanlar NUMUNE HASTANESİ´nde görev yapan doktorların ve mahkemede şahit olarak bilgilerine başvurulan POLİS MEMURLARININ, kamu vicdanı ve adaletin tecellisi açısından yeniden konuşmaları gerektiği görüşlerini dile getiriyor.

DARBE kalkışmaları, FETÖ yapısının önünün açılması, PKK bağlantıları, DIŞ İSTİHBARAT BİRİMLERİNİN  dahili gibi konu başlıklarının günümüz bilgileri ile yeniden değerlendirilmesi elzemken, bu bağlamda  SİVAS DAVASI´nın da yeniden görülmesi gerektiği belirtiliyor.