Tarih: 04.04.2017 14:58

SİVAS, Eğitimde Keyfiyeti Aşmalı!

Facebook Twitter Linked-in

 

SİVAS Hafik YİBO´da olaylar durulmuyor. Genç idealist öğretmenlerin önüne adeta set olan ve onların yenilikçi fikirlerini uygulamalarına izin vermediği iddia edilen emekliliği gelmiş eski kuşak okul müdürü N.K.´nin, öğretmenlerin neredeyse tamamına mobbing uyguladığı ve ve eğitim öğretimi sekteye uğrattığı haber merkezimize gelmeye devam ediyor.

Okul Müdürü tarafından öğretmene darp uygulandığı da gündemde yerini korurken, Okul Müdürünün diğer öğretmenlere de mobbing uygulayarak bu olayı örtbas ettiği vurgulanıyor.

Konunun şikayete konu olması akabinde yapılan incelemeden suçlu bulunan okul müdürü N.K´nin görevden el çektirilerek ZARA´ya öğretmen olarak atandığı lakin, Okul Müdürü´nün ZARA´ya gitmemek için izne ayrıldığı ve hala okula gelerek mobbing uygulamaya devam ettiği haberleri geliyor.

Okul Müdürünün bir takım siyasi ataklarla görevde kalmaya çalışmasını bir akıl tutulması olarak gören eğitimciler, ?ununu elemiş eleğini asmış? emekliliği gelmiş insanların artık bu şehrin eğitim öğretiminden ellerini çekmeleri gerektiğini dile getiriyorlar.

Birinci TEOG sınavında adeta dökülen okulda, huzurun sağlanması yönünde alınan kararın biran önce uygulanarak, köklü bir eğitim kurumunun eski günlerde olduğu gibi adını güzelliklerle duyurması bekleniyor.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —