Sivas Geleceğe Yöneliyor

Sivas Geleceğe Yöneliyor

AK Parti, SİVAS Merkezde yeniden ilgi odağı oldu. Cumhurbaşkanı ERDOĞAN´ın tam desteğini alarak İl Başkanı olan Hakan AKSU, partiyi yeniden merkeze yerleştirirken, İsmet YILMAZ´ın da ANKARA bağlamlı destekleri ile, şehir siyasi zemini iyice sağlamlaştı yo

SPHM ÖZEL HABER

CUMHURBAŞKANLIĞI HÜKÜMET SİSTEMİ´nin İlk İL BAŞKANI olan Hakan AKSU, ERDOĞAN´ın tam desteği ile şehirdeki yapılanmayı sağlam zemine oturturken, Bakan YILMAZ´ın önemli desteği de kamuoyunda biliniyor.

SİVAS ile ilgili her konuda maddi kaynak aktarımı veya projelerin hayatiyet kazanması hususunda önemli emekler ortaya koyan YILMAZ, şehir kamuoyu tarafından belirleyici olarak biliniyor.

Yaklaşan yerel seçimler nedeniyle yapılan bütün mülakat ve görüşmelerin AK PARTİ felsefesine uygun olarak yürütülmesini sağlayan İl Başkanı Hakan AKSU´nun, kamuoyun da güvenilirliği nedeniyle partiden kaybolan oyları yeniden merkeze çektiği belirtiliyor.

SİVAS siyasetine yön veren en etkin isim olan Milli Savunma Komisyonu Başkanı hemşehrimiz İsmet YILMAZ´ın da, SİVAS ile ilgili sorunların çözümünde aynı gayret ve titizlikte olması, şehir kamuoyunda YILMAZ ve AKSU şehir için bir şans dedirtiyor.



Anahtar Kelimeler: Sivas Geleceğe Yöneliyor