Sivas İçin Atakta

Sivas İçin Atakta

SİVAS´ın Uluslar arası bir değeri olan ESTAŞ, alanında Dünyanın dört büyük markasından biri olarak emin adımlarla geleceğe doğru yol alıyor. Yaklaşık 750 çalışanı ile 40´ın üzerinde ülkeye ihracat yapan ESTAŞ, Cumhurbaşkanı ERDOĞAN´ın istihdam çağrısına 1

 

SİVAS´ın çok önemli bir değeri olan uluslar arası devler arasında özgün yerini alarak özelde SİVAS´ı genelde ise TÜRKİYE´yi alnının akı ile temsil eden ESTAŞ, büyüyerek yoluna devam ediyor.

Uluslararası çapta teknoloji birikimi ve AR-GE sistematiği ile dikkat çeken ESTAŞ´ın şehir ve ülke için bir şans olduğu kamuoyunda biliniyor.

750 çalışanı ve 40´ın üzerinde ülkeye ihracatı olan ESTAŞ´ın, alanında dünya devleri içerisinde olduğu bilgisine ulaşıldı.

Türkiye´nin aydınlık geleceği için uzun yıllardır tırnakları ile kazıyarak bu önemli tüten ocağı ülkeye kazandıran ESTAŞ yöneticilerinin, geleceğe dair büyük hayallerinin de devam ettiği belirtildi.

Türkiye´ye karşı iç ve dış düşmanların harekete geçtiği bir zamanda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN´ın başlattığı istihdam seferberliğine kayıtsız kalmayan ESTAŞ, 130 işçi alımı ile Cumhurbaşkanı ERDOĞAN´a destek verdi.

Ellerinden geldiği oranda istihdamı artırarak insanların aş ve iş bulmasına katkı sağlayacaklarını ifade eden ESTAŞ yöneticileri, daha güzel bir Türkiye için ellerinden geleni yapacaklarını ifade ettiler.



Anahtar Kelimeler: Sivas İçin Atakta