Tarih: 15.12.2015 17:45

SİVAS İçin Ne Yaptınız?

Facebook Twitter Linked-in

 

Ak Parti´nin iki kadın siyasi aktörünün başarılı olmamalarına rağmen yerel siyasi arenada başarılı görünmeye çalışmaları, parti içinde hoş karşılanmıyor. Ak Parti Kadın Kolları Eski Başkanı Şadiye ÖZTÜRK´ün en büyük hayalinin Meclis olduğu bilinirken, bu anlamda şansının olmadığını bildiği halde, ara ara vekillik hesapları içinde olduğu kamuoyunca biliniyor. Şadiye ÖZTÜRK´ün yakın çalışma arkadaşı olan Semiha EKİNCİ´nin ise ticarette gösterdiği başarıya siyasette göstermediği vurgulanıyor.

Nursuna MEMECAN´ın danışmanlığı zamanında bile, şehir için zerre bir çabası olmayan EKİNCİ´nin,Kadın Kolları Başkanlığı da sönük geçiyor.

Cumhurbaşkanı ve Başbakan´ın isminin seçimleri aldığı kamuoyunda bilinirken, bu başarıdan pasif yerel siyasi aktörlerin de yararlandığı herkesçe vurgulanıyor.

Sivas´taki pek çok kuruma müdahale etmeleri her zaman eleştiri alan ÖZTÜRK ve EKİNCİ´nin, ticari ilişkilerinde parti ismini kullanıp kullanmadıkları ise merak konusu.

Geçtiğimiz aylarda SİVAS POSTASI´nın kamuoyuna ilan ettiği gerçekler ise hala açıklama beklemekte.

EKİNCİ´nin parti kimliğini kullanarak Rektör KOCACIK´tan ?CAFE? aldığı iddiasını SİVAS POSTASI gündeme taşımış ve buna EKİNCİ ise cevap verememişti.

Vekillik hayali için yanıp tutuşan bu iki ismin SİVAS için ne yaptıkları ise merak konusu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —