SİVAS İçin Savaşıyor!

SİVAS İçin Savaşıyor!

Sivas Milletvekili Ali AKYILDIZ´ın aylardır DEMİR ÇELİK için gösterdiği çaba, kamuoyunda alkışlanıyor. DEMİR ÇELİK´in içinde bulunduğu durumun araştırılmasına yönelik verdiği önergenin reddedilmesi ise SİVAS´ta şok etkisi oluşturdu.

 

SİVAS´ın demir hazinesi olan ve stratejik bir öneme sahip olan SİDEMİR çürümeye terk edildi. Yanlış özelleştirme sonunda üretim yapamayan DEMİR ÇELİK, son demde devlete olan devasa borçları nedeniyle de zor durumda.

Sivas Ak Parti Milletvekili Habip SOLUK´un bir ara devreye girmesi sonrasında bazı alacaklar işçilere ödenirken, bu sorunların sonradan da devam ettiği görüldü.

Seçildiği günde bu yana halk tarafından büyük beğeni toplayan CHP Sivas MİLLETVEKİLİ ALİ AKYILDIZ ise şehrin sorunları için adeta savaşıyor.

DEMİR ÇELİK´in içinde bulunduğu durumun araştırılmasına yönelik ?araştırma önergesi? hazırlayan AKKYILDIZ´ın bu önergesinin iktidar partisi tarafından reddedilmesi şehirde günün konusu oldu.

ARAŞTIRMA ÖNERGESİ´nin neden reddedildiği ise merak konusu. Oysa bütün SİVAS milletvekillerinin bu önergenin kabulü yönünde çaba göstermeleri kamuoyunda beklenirken, şehir için hayatiyet taşıyan SİVAS DEMİR ÇELİK önergesinin kabul edilmemesi şaşkınlık oluşturdu.

Sivas CHP Milletvekili AKYILDIZ´ın, işçiler ve şehir için verdiği mücadele ise takdir ile karşılandı.

 



Anahtar Kelimeler: SİVAS İçin Savaşıyor
sefilix
31.03.2016 10:35:25
bir millet neye layıksa onunla idare edilir. yüzde 70 oy verdiğimiz adamlar insanların hakkını savunmuyorlar. ne olurdu sanki araştırılsa bu insanların durumu. bir kişinin burnu kanasa bir mazlum ah dese iktidar sahipleri sorumlu değil midir? hani muhalifken hani milli görüş gömleği giydiğiniz zamanlarda anlattığınız kıssalar vardı hadisler vardı. ne oldu size para iktidar güç bu kadar mı değiştirir insanları. bakın sizi ve hepimizi Allah eşimizle çocuklarımızla makamlarımızla malımız mülkümüzle imtihan ediyor. sakın unutmayın. ahirete bir hesap günü var. siz, bu fabrika özel, şahsa ait deyip kendinizi kurtaramazsınız. öyle bir iş yaptınız ki sadece türkiyede yaşayan türk vatandaşları değil komşu ülkelerin vatandaşlarınında ahirette iki elleri yakanızda olacak. o hesap gününden korkun. en azından bir çabanız olsun mübarekler. ali bey sağolsun ondan öncede ejder bey peşine düştü ama sonuç çıkmadı. siz iktidar sahibisiniz. her yere kayyum atadığınız gibi buraya da atasaydınız keşke.

Yusuf Kul
3.04.2016 12:30:55
men dakka dukka=eden bulur.

korkusuz kahraman
4.04.2016 08:55:04
bu millet sorgulayan araştıran ve okuyan bir millet olmadığı için bu uğraşların hepsinin boşa gideceğine adım gibi eminim. Daha öncesinde malik ejder bu demircelik işcileri kol kola meydanda yürüdü valiliğe gittiler ve Araştırma komisyonunu taşıdırlar sorunu sonra ne mi oldu? chp gelip karıştıyor bu adamlar hain dediler oylarını yine bu şehre hainlik edenlere verdiler. o yüzden ali akyıldızıda ortaloğı karıştıran biri diye kara propaganda aracı yaparlar. yazık bu vatana bu millete bu şehre.