SİVAS İçin Üretmeli!

SİVAS İçin Üretmeli!

SİVAS ekonomisini, kılcal damarlarına kadar bilen Mevlüt DARICI, şehrin atılım yapması için ORGANİZA SANAYİ BÖLGESİ yatırımlarına özel önem verilmesi gerektiğini ifade etti.

SPHM ÖZEL HABER

SİVAS´ın ekonomik kalkınması için olmazsa olmaz şartın, üretime yönelmek gerektiğine vurgu yapan Mevlüt DARICI, tüketim odaklı yaşam tarzından artık uzaklaşmanın zaruret olduğuna parmak bastı.

Kuyumculuk sektörünün içinde 20 yıldır bulunan ve İstanbul başta olmak üzere ülkenin dört bir tarafında bu sektörün uğraşını veren DARICI, seçimlerin bittiğini ve artık ekonomik düşüncelerin konuşulması gerektiğini belirtti.

Altının dünya piyasası nedeniyle yükselişte olduğu, doların da bunu tetiklediğini dile getiren DARICI, gerek SİVAS, gerekse ülke ekonomisinin gelecek planlamasının biran önce hayata geçirilmesi gerektiğini vurguladı.

Yaşanan ekonomik darboğazı, birlik beraberlik ve üreterek aşmamız gerektiğini belirten Mevlüt DARICI, SİVAS´ın çarklarının dönmesi için herkesin ama herkesin OSB´nin hareketlenmesine odaklanmasının, elzem olduğunu dile getirdi.



Anahtar Kelimeler: SİVAS İçin Üretmeli